Milyen kosaras cipőt ajánlotok?
Figyelt kérdés
Ha lehetséges 20-25 ezer Ft-nál ne legyen drágább.
Az az igazság, hogy nem-tudom melyik márka van otthon a kosár világába, szóval hogy kosarazás szempontjából melyik márka gyártja a legjobb (persze nem világklasszisokra gondolok, hanem normál áron elérhető, de jó) cipőt?
A nem túl magas termetem miatt (175 cm) olyan cipő kéne, aminek a tervezése során odafigyeltek a magasra való ugrás rásegítésére.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! (15/F)
2012. máj. 4. 19:31
1/8 anonim válasza:
te vagy aki írta h nem éri el a gyűrűt?
2/8 A kérdező kommentje:
xD nem.. vagy legalabbis nememlekszem, ha küldesz linket akk megtudom mondani
2012. máj. 11. 19:35
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
:)hasonló problémmákkal küzködök, de nemén írtam. én ugy gondolom hogy , egyrész hiaba kérdezem meg h milyen magasnak kene lennem! miit nicsalok akkor? növök még , mert ugyakar... szerintem meglehet tanulni azt az ugrási technikat amivel ilyen magasságal is lehetséges a zsákolás.. nekem még 40 cm hianyzik, de ez cipő nélül és helyből, szóval cipővel és nekifutasból kb 30 körül lehet. és ezt a 30 centit szeretén valami jó cipővel kevesebb centire tornázni
2012. máj. 11. 20:02
5/8 anonim válasza:
Nem feltétlen csak a technika kell, fizikailag is "meg kell felelni", tehát ugrálni-ugrálni, erősíteni a lábat-vádlit és majd sikerülni fog. Én 182 vagyok és kb 5-10 centivel érek a gyűrű fölé.
6/8 A kérdező kommentje:
az szép! ugyan kb 10 cm-rel magasabb vagy, de mivel ennyivel nyúlsz fölé...ez egy kis biztatas, hogy van eselyem :))
2012. máj. 11. 22:24
7/8 anonim válasza:
én nem vok még olyan idős de a Victory-k szerintem elég jók
8/8 anonim válasza:
az hogy 20-25 ezer forint alatt van, az eléggé megkötözi a kezed, de én 170 cm vagyok és meghúzom a gyűrűt, ez persze nem feltétlenül a cipő, én nike air max stutter step 2-vel kezdtem, 28 ezer ha jól tudom, és ez viszonylag segít az ugráson
És a victory egy borzalom ilyen téren
Ez volna az: [link]
4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!