Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy Titi Vilanova lesz a barcelona edzője? Lesz még a barca olyan jó mint volt?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
lehet, de ahhoz kell pár új igazolás is.
2012. ápr. 29. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem jó választás. Talán Bielsa (így írják remélem) lett volna opció, de Tito is nagyon jó. Azt nem tudom, mi lesz a jövőben, de nem mondanám, hogy a Barcelonának leáldozott. Ma is végre örömfocit láttam tőlük, csak így tovább. Sajnálom, hogy elmegy Pep, remélem, még visszajön.

Kellene egy vkp-t venni és még egy csatárt, és ennyi. Csak annyi a kívánságom, hogy se Villát, se Affelay-t ne adják el.

2012. ápr. 30. 02:15
 3/8 anonim válasza:
0%
Hát evvel az edzőváltással csak annyi a gond hogy lehet másik stílust akarhat hozni az új edző és az ami messi ellenes lesz mert messit elég szépen ki kell szolgálni mert ő nem fog alárendelten gólpasszokat osztogatni,és vagy a Juve,vagy az Inter,esetleg a bayern szolgálatába fog állni
2012. ápr. 30. 16:10
 4/8 DownDownDown ***** válasza:
megy a spanyol megye másodosztályba :DDDDDDDD
2012. máj. 1. 01:23
 5/8 anonim válasza:
LOL
2012. máj. 1. 08:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Szomoru vagyok hogy elmegy Pep , de remelem a barca tovabbra is jo lesz:)

Visca Barca!

2012. máj. 2. 23:12
 7/8 anonim válasza:
Mikor is volt jó :DDDD
2012. máj. 3. 11:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Aki,hogy a Barca nem jó,az nem nézte még meg őket egyszer se játszani.Én Barca drukkerként mondom,hogy a Real megérdemelte a bajnoki címet és nem fújolom ki őket.Ők is ugyanolyan jók,mint mi vagyunk.Tito jó választás volt,mert szinte mindent megbeszélt vele Pep.És miért ne lehetne a Barca ugyanolyan jó?
2012. máj. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!