Miért szurkol szinte minden focirajongó a real madridnak vagy a barcelónának?
Sose voltam focirajongó, nem is értem miért pont azoknak a csapatoknak szurkolnak akik jól állnak a bajnokságban.
Levante rajongót nem ismerek és olyat se aki a betisnek szurkolna.
Én Barcelona-nak szurkolok még általános iskola óta(20 éves vagyok). Én sem divatból szurkolok nekik. Ez a divat szurkolás inkább csak a fiatalok között "divat". Én nekem azért tetszik a Barcelona játéka, mert uralni tudják a játékot. Rengeteget birtokolják a labdát, sokat passzolnak, renget helyzetet alakítanak ki, stb.
Nem egy játékos miatt szurkolok egy csapatnak, jelen esetben Barcelonanak. Mert ismerek rengeteg embert, aki igen! De azért persze kedvelem Lionel A. Messi játékát, de mivel jómagam is védekező "játékos" vagyok, ezért Gerrard Pique a "példaképem". :)
Nekem is rengeteg ismerősöm van aki nem a Realnak vagy a Barcának szurkol. Van köztük többekközt (hogy csak az osztálytársaimat említsem) Bayern, Dortmund, Arsenal, MU, City, Milan, Inter, Chelsea drukker is. M
eg persze jómagam meg még 3 másik ember az osztályból Madrid, meg van pár Barcás is.
szerintem nem attól leszel divatdrukker, hogy egy nagy csapatnak kezdesz el szurkolni. ez természetes hiszen ők játszanak a legjobban.
ennyi erővel, egy kiscsapatról sem tudsz semmit eleinte, ha nekik szurkolnál akkor nem lennél divatdrukker?
én pl. azért szurkolok a chelsea-nek, mert kiskoromban véletlenül láttam egy meccsüket és szimpatikusnak találtam Lampardot, Terryt, Gudjohnsent stb...illetve bután hangzik, de mint kisgyerek tetszett a kék - fehér szerelésük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!