Féllek a labdátol. Hogy győzem le?
addig bikázlak a kapuban ameddig lélegzel
én is félek, mert egyszer úgy fejberúgtak, hogy agyrázkódást kaptam
Jajj istenem. Nemtudom bazeg rád mi hat nézzél Braveheartot 300, Rocky triológiát ,keresztapát f*szom tudja , de valami azért inspiráljon ,hogy kicsit kezdj el megférfiasodni.
Én annó mikor kijött a 300 akkor lehettem kb annyi idős mint te és valahogy úgy MEGINSPIRÁLT hogy annak hatására kezdtem el pl: edzeni és olyan elkötelezett voltam ,hogy hetente 5 napon 1,5 óráig "gyúrtam" pedig még a rudat is alig bírtam el :,D
Aztán csak egy nyomi effekt centrikus hatásvadász film volt.
Meg ha úgy belejöttem pl fociba vagy felhúztam magam akkor szinte kértem a fájdalmat , direkt belefejeltem a kapus kirúgásába egy méterről. Picit fájt ugyan meg aztán el is ment a kedvem , de egy perc múlva vissza is álltam úgy be voltam indulva. JAjjjj az a fiatalos lendület ,hol van már? :DDD
Szerintem úgy tudod legyőzni, ha szembeszállsz vele. Állj be kapuba és lesz ami lesz; én is ezt tettem. Mindenemet széjjel lőtték, de utána már nem féltem a labdától :D Kaptam gyomorba, arcba (orromat nagyon kedvelték a kapura rúgó kedves ismerőseim), és persze a családi ékszereket is megtalálták párszor...au...de aztán meg merész lettem, 16 éves voltam, amikor frissen vették le az ujjamról a sínt vmi 2 hónap után (medicin labda begyűrte kicsit) én meg egyből álltam be kapuba. Reakciók: srácok - ez hülye b*meg lányok - jaj, de bátor *.* <-- és ezért megérte :D
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!