Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Örültök, hogy kidobták a...

Örültök, hogy kidobták a Villas-Boas-t?

Figyelt kérdés

2012. márc. 25. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
nyomi ürge volt. sosem bírtam a fejét. Torrest is utálta.
2012. márc. 25. 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:
igen. edzőként szar emberileg jó. torrest meg nem vettem volna meg. valaki más jobb lett volna
2012. márc. 25. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
nem, én még vártam volna év végéig.
2012. márc. 25. 19:40
 4/7 Drogba11 válasza:
Tehetséges edző nagyon nagy volt neki egyből egy nagy csapatba igazolni, maradhatott volna még vagy 3-4 évet a Portónál és utána jön hozzánk(am állítólag az Interbe lesz edző) és am is Lamps,Terry,Drogba,A.Cole kicsinálták elveszítette az öltözőt is utána már nincs miről beszélni. viszont most Di Matteóval kib..szott jók vagyunk.
2012. ápr. 1. 18:18
 5/7 anonim válasza:
Nem örültem neki, mert tehetséges edző volt, 1 szezonig úgy gondoltam maradhatna még, de Di Matteoval most szárnyal a csapat, lehet mégse volt rossz döntés?!
2012. ápr. 4. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
a kö*csög öreg játékosok miatt dobták ki
2012. ápr. 10. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:
2. válaszoló: év végéig? komoly akkor valószínűleg a mondjuk csak tippelek 10-18. helyen végeztek volna örülök hogy kidobták azt a sza'házit
2012. jún. 1. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!