Real Madrid vagy FC Barcelona?
Melyiknek szurkolsz?
Melyik a jobb csapat?
Hogy döntsem el hogy melyiknek szurkoljak?
Nem nézek soha focit, de mégis szeretném tudni melyik a jobb csapat, mi a véleményetek róluk...
Mindenkinek meg van a véleménye.Én nekem nem szimpatikusak a játékosok, ez baj? Egyszerűen nem bírom a Real Madrid játékosait.Ember vagyok ettől.Persze a Real Madrid játéka egyszerűen lenyűgöző, de a focisták egyszerűen ellenszenvesek.Azt elismerem, hogy fantasztikus a játékuk, de valahogy nem fogják magukat belopni a szívembe.Minden ember másképpen gondolkozik, mindenkinek van egy saját véleménye.Ennyi.Nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni.Nem szeretem a Real játékosokat, de a Barcelonásokat egytől-egyig imádom!!!
L
Én Barcás vagyok
mind2 jó de most a real jobb formába van meg jobb az edzője
néz meccseket ahogy a többiek is írták
és amúgy öröm látni hogy elismerik hogy a másik csapat is jó mert pl:haverom is vérbeli madridista amikor nyert a barca mondjuk 3-1 re akkor én nem mondtam hogy hogy a real egy csicska csapat de ő most hogy kikapott hazaiba a barca egyből mondta ''jajj kikapott a barca''
és azért a kedvencem mert tetszik a sok passzos játékuk meg a mezük is tetszik + a kedvenceim is ott játszottak mint például ronaldinho,henry,eto'o,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!