Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tippmixbe segítene valaki?

Tippmixbe segítene valaki?

Figyelt kérdés

Még soha nem raktam mixet és kellene egy kis magyarázat!:) Mondjuk felraknám ezeket:

Tottenham - Manchester United V 2,44

Nürnberg - Mönchengladbach V 2,39

Sahtar Doneck - Dnipro H 1,30

és mondjuk feltennék rá 400ft-ot akkor akkor ez a 3 összeadódik és *400? vagy hogy működik ez?

2012. márc. 4. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:

az "oddsok" összeszorzódnak,ami azt jelenti hogy 2,44x2,39x1,3=7,58

Ha mind a 3 meccs bejön amit raktál akkor a 400Ft-odból lesz 3032Ft

viszont ha valamelyiket is elveszted,buktad az egész szelvényt és semmit nem kapsz.

2012. márc. 4. 11:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem,köszi! :) ezek mennyire esélyesek szerinted?
2012. márc. 4. 11:44
 3/5 anonim válasza:
Az esélyeket a szorzók is mutatják, amelyiknek kisebb a szorzója az az esélyesebb, de ezzel vigyázni kell mert nem mindig igy van, sokszor van meglepetés, de ha rámész a www.eredmenyek.com , itt keresd ki azt a meccset amelyiket megszeretnéd rakni és behoz egy ilyen statisztikát , hasonlitsd össze a két csapatot, tabella és a lejátszott mérkőzések segitségével :)
2012. márc. 4. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezek nem feltétlen a legbiztosabb fogadások.De ha ezzel tényleg foglalkozni akarsz,javaslom hogy kicsit nézz utánna ezeknek.Ha kicsit beleásod magad és megtanulod az elemzéseket,vagy legalább elolvasod őket,nagyban növelheted az esélyeidet.

Rengeteg oldal illetve forum van az interneten,ha okosan csinálod egész jövedelmezhető lehet.

Egy pár oldal: [link] [link]

[link]

Remélem tudtam segíteni!:)

2012. márc. 4. 15:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! végül nem tettem meg ezeket,majd holnap fogok,addig is nézelődök,hogy mit kellene. valami tipp?
2012. márc. 12. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!