Tippmixezők! Na, Ti hétvégére mit tesztek, vagy mit szóltok ehhez?
7 meccset néztem amit simában teszek, de nem tudom ebből mi az, ami helyett valami mást kéne.
Chelsea - Bolton 1
Manchester City - Blackburn 1
Celtic - Motherwell 1
Academica Coimbra - Benfica 2
Rayo Vallecano - Real Madrid 2
VfB Stuttgart - SC Freiburg 1
Dortmund - Hannover 96 1
és van egy másik, amit kombiba teszek, de ezek általában elmennek, nem tudom mit kéne.
AC Milan - Juventus 1
Lyon - PSG 2
Montpellier - Bordeaux 1
Arsenal - Tottenham 2
Chelsea - Bolton H
Manchester City - Blackburn H
Celtic - Motherwell H
Academica Coimbra - Benfica D
Rayo Vallecano - Real Madrid D
VfB Stuttgart - SC Freiburg H
Dortmund - Hannover 96 H
AC Milan - Juventus D
Lyon - PSG H
Montpellier - Bordeaux D
Arsenal - Tottenham V
Hasonló szelvényem volt, sajna ma elúszott.
Napoli-Chelsea 1 (jött)
Man.City-Porto 1 (jött)
Valencia-Stoke HC1 (1-0)
Schalke04-Viktoria Plzen HC1 (1-1)
Metalist-Salzburg 1 (jött)
Atalanta-Roma 2 (hétvégén)
Napoli-Inter 1 (hétvégén
Sparta Praga-Litvinov (Hoki) 1 (jött)
5fontból hozott volna 708-at...
A Real meccsben nem bízom, mert mindkét csapat madridi és hiába a papírforma, bármi megtörténhet ilyenkor. Sokszor a ''kicsik'' komolyabban veszik az egészet és jobban felpörögnek. A Barcelona sem bírt nemrég az Espanyol-lal. A Stuttgart is a szomszédokat fogadja...
De amúgy illene jöjjön :)
chelsean elmehet mert most ritka szarok
én 14 meccset tettem meg
összesen az odds 772:D és várható nyeremény 150 000 ft
ha bejön a vendégeim vagytok egy sörre:D
hát, végülis a kombináltam maradt, a második így néz ki:
VfB Stuttgart - SC Freiburg 1
Chelsea - Bolton 1
Celtic - Motherwell 1
Academica Coimbra - Benfica 2
Napoli - Inter 1
és a Chelsea meg annyira nem szar, jó most oké, télen ANK volt, a fele csapat Afrikában futkosott, az meg hogy a Napolitól kikapott a BL-ben az megint másik dolog, a Napolinak nagy dolog most, hogy a BL-ben játszhat, ráadásul az is egy nagy klub, így egyáltalán nem lepett meg a dolog.
nekem a kedvencem az angol foci, a válogatottjuk meg egy ideje nem túl jó :P igazából már ott baj van, hogy a kapuban nem valami "nagy" kapus van, oké, most talán a Cityben talán fejlődik, a védősor mondjuk rendben van, középpályán is elég nagy sztárok játszanak, csatársorban meg Rooney,Crouch se rossz, csak a válogatottban nem tudnak alkotni.
jó az angol foci, fogadás szempontjából igazából tényleg szar mert kiszámíthatatlan de ez a jó benne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!