Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Akkor kiesett a barcelona?

Akkor kiesett a barcelona?

Figyelt kérdés
Mi a velemenyetek a csapatrol? Szerintem nem volt eleg akarat.
2012. febr. 11. 22:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A sérüléshullám és a motivációhiány között brutális nagy különbség van. Előbbi már normálisabb indok arra, hogy pontszámban miért ilyen óriási a különbség a két csapat között. Utóbbival nem értek egyet és nem is fogok. A fiatalok tényleg ügyesek, de ők egyelőre még kevesek ahhoz, hogy kulcsjátékosok legyenek. De ha így folytatják hamarosan ennek is eljön az ideje...

Azzal viszont egyetértek,hogy reméljük Mourinho elmegy, nem jók ezek az El Classicok, ráadásul a Realt alapból nem szeretem, nem kéne Bl címeket nyerjen nekik...

2012. febr. 16. 19:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Pedig akkor is szerintem ez már motivációhiánynak is nevezhető.(nem tudom ezt írásban úgy körülírni, ahogy azt gondolom, de a lényege az, hogy már nem kell nekik annyira bizonyítani, hiszen ezt 3 évig megtették, mentálisan fáradtak).

Telló például egy fantasztikus játékos, már most belopta magát a szívembe, amikor eddig beállították, mindig lendületet vitt a játékba, fel meri vállalni az 1 v 1 eket és az átlövéseket is(ahogy Cuenca és Alexis is), míg a többiekbe már szinte benne van az, hogy inkább nem vállalja be, hanem egy kis tili-toli és majd Messi befejezi. Ugyanígy, ha Thiago beáll, rajta is érezni a lendületet, forintos labdákat osztogat nem egy meccsen. Csak emellé a lendület mellé kéne a pályára rutin is, de ők meg rendre sérültek, sajnos.

Na jó, nem offolom már tele itt a kérdést, de úgy látom, kezded érteni, amit mondtam.

2012. febr. 16. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!