BasketBoy kérdése:
Győrben hogyan kezdhetném el a kosárlabdázást?
Figyelt kérdés
11 éves vagyok és 146 cm magas(4'9). Az iskolában rendszeresen kosarazok a barátaimmal (3vs3), és úgy meccsenként 10-20 pontot is tudok dobni. Nem vagyok a legjobb,de azért szeretnék kosár edzésekre járni. Győrben van olyan egyesület/csapat ahová felvesznek egy olyan játékost, mint én?2012. febr. 11. 20:56
1/2 anonim válasza:
3v3 az jó de ha csapatban leszel hozzá kell szoknod h többen vagytok, sokat dobálj kosárra nagyon sokat, bünetőt , 3pontosat, mert ez az alapja. Ha helyből nem tudsz bedobni akkor meccs közben sem fog menni. Nem győri vagyok de kérdezz utána a kosárnak a tesi tanárodnál biztos képben van ezzel kapcsolatban. Sok szerencsét:)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. febr. 12. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!