Hogyan csinaljam? Foci utan attertem kezilabdara?
Figyelt kérdés
Hogyan csinaljam? foci utan attertem kezilabdara most az utobbi honapokban,csak az a baj,hogy a focit mar 3 eve uztem es kapus voltam a keziladbanal is kapus vagyok.De itt a kezilabdanal mas a helyzet,mar ahogy jon a labda mar levedodok ugy probalom kivedeni de kezilabdanal mashogy kell,es az a baj,hogy mar reflexbol automatikusan mar a foci kapuskent viselkedem,hogy csinaljam,hogy atterjek hanbal kapusnak is?2012. febr. 4. 15:51
1/1 anonim válasza:
Hát komám egy cipőben járunk én 6 évet fociztam csatár voltam áttértem a kézire és irányító vok.Szerintem járj kapusedzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!