Ti hibáztatjátok Mocsai Lajost, hogy időt kért a horvátok ellen? (Kézilabda)
Figyelt kérdés
5 mp-volt hátra és akkor kért időt mikor a győztes gólt bedobtuk de nem adták meg mert hamarabb kért időt egy ezred mp-vel kb. Hibáztatjátok ezért Mocsai Lajost?
Én csak annyiért hogy miért kért időt? 5 mp volt jó megbeszélték hogy időt kér ha lesz idő de miért? X-re álltunk és mi támadtunk...
2012. jan. 29. 18:40
1/5 anonim válasza:
Nem hibáztatom, előfordul az ilyen. Ő sem gondolta, hogy ez lesz...elvileg nem is látta. Szerintem nem csak ezen múlt a dolog. Előtte kellett volna egy kicsit jobban odatenni magunkat.
2/5 A kérdező kommentje:
ahogy indult (halálcsoportból továbbmentünk) úgy, hogy a franciákat megvertük, spanyolok,oroszok ellen X én még azt gondoltam megnyerhetjük az EB-t de hogy az izlandiaktól kikaptunk már tudtam nincs valami rendben sajnos...
2012. jan. 29. 20:10
3/5 anonim válasza:
látszik h nem értesz hozzá.
1. izland a legjobbak közé tartozik, tőlük kikapni nem szégyen. Bár most nem voltak vmi jók, de 2 éve eb bronzuk volt és pekingben döntősök voltak.
2: az időkérés nem egy ezredmp-vel volt előtte, mikor jelezte ezt még nem tudhatta mi lesz...
ha meg nem kér időt és elrontjuk az utolsó támadást, akkor az lenne a bajod...
lehet bírálni mocsait ás a csapatot bizonyos dolgokért,de olyan tegye aki ért is a kézilabdához.
4/5 anonim válasza:
szerintem nem hibázott! én is ezt tettem volna,sőt nagyon sokan! egy meccs 60 perces...és egyébként akkor az egész csapat hibázott mert mindenki hagyott ki ziccert...és ugye tudjuk,az egy gólt jelent.
5/5 anonim válasza:
Sztem felesleges ezen agyalni is, mert a meccsnek már akkor vége volt mikor mi még a félpályánál jártunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!