Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Egy focistának illene felsőtes...

Egy focistának illene felsőtestre kondiznia?

Figyelt kérdés
NB2-ben játszom. 15 éves vagyok, azt akarom kérdezni, hogy szerintetek kéne kondiznom felsőtestre. Mert sokan mondták, hogy próbálgasd, csináld, stb... De konkrét választ szeretnék várni. Hogy szerintetek megéri kondizni felsőtestre? Mert lehet a 2 nem megy együtt, ami szerintem eléggé befolyásolná a teljesítményemet. Nem vagyok egy vastag sem, 171cm-62,5kg, aki tud segíteni, írjon privátot! :)
2012. jan. 27. 22:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ramos is izmos és ő gyors is.:)
2012. jan. 27. 22:48
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, ő az! :)
2012. jan. 27. 22:52
 13/15 anonim ***** válasza:
1 jó példa a rövidtávfutók. Ők elég nagy izomtömeggel rendelkeznek, mert a hirtelen nagy sebesség eléréséhez erre van szükség. És ha úgy vesszük a pályán is inkább sok rövidtávot kell futni, mint 1 hosszút.
2012. jan. 27. 23:08
 14/15 anonim ***** válasza:

HA ennél már valószínűleg nem leszel sokkal magasabb, csak 1-2 centivel, akkor elkezdhetsz edzeni, de mértékkel.

Ha várható, hogy nősz még 8-10 centit, akkor várj vele.

2012. jan. 28. 09:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Egyszer úgyis el kell kondizni keményen. :DDD
2012. jan. 28. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!