Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Cristiano Ronaldo-t miért...

Cristiano Ronaldo-t miért mondják nagy focistának?

Figyelt kérdés

Tényleg olyan jó játékos?

Vagy csak fel vagy nagyítva, mint Messi?

2012. jan. 26. 01:38
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen elvakult kis bamrmokkal nem lehet mit kezdeni. Ronaldo egy önző, beképzelt nyomorék, a világ legjobb szinésze. Messi jobb. Ronaldo a 4. legjobb játékos a világon. Messi nincs felnagyítva. Ti csak egy semmik vagytok, nem szakemberek. A szakembereknek kell eldöntenie hogy az adott évben ki nnyújtotta a legjobb teljesítményt, idén pl Ribery. Ti senkik vagytok, még a létezésetekről se tudnak, mert ti SENKIK vagytok! Barmok... hiába veritek magatokat, a szánalmas divatbuzságotok senkit sem érdekel...
2013. aug. 1. 10:34
 22/33 anonim válasza:
Maradona miatt kapott 4 aranylabdát??? jól vagy?
2013. okt. 23. 12:11
 23/33 anonim válasza:
Ha Ronaldo annyira jó hogy 100x jobb mint messi akkor nem értem hogy ha már bántsátok Messit mint az összes szar real stáb meg szurkoló meg minden akkor mért ilyen nyomorult módon teszitek és mért olyannal amit vagy ti is tudtok vagy annyira el vagytok vakulva hogy Monaliza emiatt sír. Ha a 2 játékost össze akarjuk hasonlítani akkor ahoz le kell ülni nézegetni a statisztikákat és nem csak azt ami ronaldo felé húz hanem mindent. Például azt látom hogy sokan kiszúrták hogy Ronaldo 62 gólt lőtt 2012/2013-as szezonban Messi meg csak 42-őt ez igaz de a szép nagy szemetek nem vette volna észre hogy Meesi több mint 3 hónapig sérült volt a teljes szezon ideje alatt és csak abba gondoljunk bele hogy 3 hónap alatt pont November-December táján milyen sok meccs van és ezeken Ronaldo mindegyiken részt vett és Messi fele anyi meccsen termelt a bajnokságban 42 gólt Ronaldo kétszer anyi meccsen 62 gólt. Itt kijukadunk hogy egy Spanyol bajnokság 38 meccsig tart. Ronaldo játszott mindegyiken Lőtt 62 gólt. Szép eredmény minden elismerésem. Ha passzol talán nem lő enyit. Messi kb 18 meccsen 42 gólt termelt ami magáért beszél mert lehet hogy Ronaldo több gólt lőtt TÖBB MECCS ALATT de van olyan mutató hogy meccs/gól és e szerint Messi 1 meccsen több gólt lő mint Ronaldo és ezt kellett volna Januárban nézni amikor osztották az aranylabdát és akkor az kapja aki megérdemli mert akkor Messi kapta volna.
2014. márc. 7. 02:05
 24/33 anonim válasza:
CSak sajnos minden focista aki szavazott Ronaldo seggét nyalja. Kedves előző válasz adó.
2014. márc. 7. 02:09
 25/33 anonim ***** válasza:
most te a saját kérdésedre válaszoltál.. low..
2014. márc. 15. 08:56
 26/33 anonim válasza:
Ez nem az én kérdésem volt.
2014. márc. 15. 13:46
 27/33 anonim ***** válasza:
Messi átjut 4 vèdő között is ronaldo sosem lesz erre képes mer kb egy cselet tud szóval én sem értem miért nagy focista mer állandóan csak bőg a kis cigó. Én amúgy nem vagyok focirajongó de ezt még én is tudom.
2015. jan. 15. 11:40
 28/33 anonim ***** válasza:

Pont azért nem tudhatod, mert nem vagy focirajongó.

De amúgy szerintem is Messi a jobb, bár most Ronaldo van a jobb formába.

2015. jan. 29. 20:17
 29/33 anonim ***** válasza:
4. Emberileg nulla??? Pl. anyját megmentett egy kórház egyből több milla
2018. ápr. 16. 20:55
 30/33 sebobp válasza:
CR egy oruletes gollovogep, egy zsenialis befejezo, a focitortenelemben is kiemelkedo. Messi meg egy olyan iranyito, cselgep, amilyenbol telleg nincs meg1 a vilagon. A legnagyobb kulonbseg kozottuk, h Crnek epiti a Real a jatekot, Messi viszont megepiti a jatekot a Barcanak. Sztem hulyeseg azt mondani, h barmelyikuk is a csapattarsainak koszonheti a sikereit, mindkettejukkel kiveteles jatekosok jatszanak. Egyertelmuen Messi a jobb. Nem azer, de aki azt irta, h Messi szintu jatekosbol minden jobb csapatban van, lattad mar valaha jatszani ot. Sergio Ramos szerint Messit, ha formaban van, szabalytalanul se lehet megallitani...
2018. máj. 4. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!