Alexandre Pato tényleg a PSG-ben folytatja?
lapok már lehozták h megvette a psg, de utána a milan honlapján cáfolta ezt pato.
Sztem minden attól függ h Tevezt meg tudja-e venni a Milan.
Ha jön tevez akkor sztem megy Pato (legkésőbb nyáron).
Elvileg Tevez Cassano helyére érkezne, nem Pato helyett, ezért tartottam furcsának, hogy tegnap bejelentették ezt a hírt. Meg amúgy is az a 35millio amit írtak a lapok nagyon kevés egy ilyen játékosért a mai árak mellett. Azt mondták, hogy Pato nem akart elmenni, és rajta múlt, de előtte Galliani elutazott Angliába, hogy elhozza Tevezt akit a Patoért kapott pénzből venne. Mivel a brazil nem akart Psg-be igazolni Berlusconi fölöslegesen küldte el Gallianit tárgyalni. Valahogy kizártnak tartom, hogy egy ekkora klubnál ilyen bonyodalmak legyenek, és ne beszéljék át a dolgokat mielőtt cselekednek.
Szerintem valami olyan dolog lehet a háttérbe amiről mi nem tudunk...
Hát nem is tudom...
Szerintem Tevez nem olyan jó mint régebben ,kicsit lustább ,Pato mindenképp maradjon és ha lehet akkor Cassano is.Mondjuk jó lenne már egy jó kozéppályás a Milanba
Most olvastam, kb. 80%, hogy megy a Paris Saint-Germain-be.
(Gyengébbek kedvéért PSG.)
11 évvel később:
2013-ban lejtőre került a pályafutása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!