Ki tudja, hogy hol lehet Magyarországon vagy Ukrajnában az idei foci VB-re jegyet venni minél olcsóbban?
Sziasztok!
Készülünk menni a foci VB-re, ami az idén Július környékén lesz Kijevben tartva. Erre a meccsre szeretnénk jegyet venni, de a magyar jegyirodákban váltva 25-30 ezer Forintokba kerülne, amit kicsit sokallunk. Úgy sejtjük, hogy ha helyben, Ukrajnában vennénk meg azt, nagyságrendekkel olcsóbb lenne - ugyanaz a hely, ugyanaz a jegy.
Ennek szellemében szeretnék minden kedves és kedvetlen usert megkérdezni, hogy van-e valakinek ötlete, hogy odakint (pl. Ungváron, Munkácson, Csapon, esetleg Lembergben (Lvov-ban) vagy Kijevben) megvásárolva mennyibe kerülhet a jegy a nevezett neves meccsre?
Esetleg valakinek ötlete idehazára, egy olcsóbb jegyirodát merre találunk, ahol nem akarják a huszadik bőrt is lehúzni rólunk?
ACABMészy:
Bocsánat, EB-t akartam írni.
Nincs igazad teljesen. Voltál már valaha is Ukrajnában életedben? Egyáltalán tudod, hogy hol van Ukrajna? Én 14 éve járok oda, bár az utolsó 8 hónapban nem volt rá időm átmenni, ezért is dobtam fel ezt a kérdést.
Egyébként nem hinném, hogy a mai világban egy ilyen jellegű dologban üzérkednének, mint a Foci EB-re a belépő. Ha már vonatjegyet sem hamisítgatják, akkor ezt sem fogják.
Csak azok a helyek érdekelnének, ahol lehet kapni ezt a jegyet.
Végülis igazad lehet... :)
Na majd jobban utánajárok. Apósomat épp most kértem meg, hogy járjon utána.
Csak arra építettem, hogy pl egy Csap-Kijev vonatjegyet míg BPesten 14.000-ért veszel meg retúrban, ugyanaz Csapon 4.000 Ft oda-vissza. (Csap Záhony mellett van)
Itt egy link az ukrajnai vasútjegy üzérekről, ha van kedved olvast át. Szerintem ugyanez a helyzet a a foci eb jegyekkel is. Hiába no, itt minden így müködik.
Már rég nincs jegy.(sajnos).
CSak azok vehetnek jegyet, akiknek van bejelentett lakcímük a résztvevő országok valamelyikébe.(oda is akkora a túljelentkezés, hogy sorsolni fognak valószínű, mint az első körben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!