Messivel melyik védő vehetné fel a versenyt 1 az 1 ellenben?
Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 22:53
4/12 anonim válasza:
Szeptemberbe a Milan ellen Nesta mellett se tudott egyszer se elmenni, vicces volt, amikor az olasz vagy 20-odszorra szerelte hátulról tisztán, úgy hogy szembe mehetett volna a kapussal Messi dührohamot kapott és csapkodta mérgébe a földet. Sose láttam még így kiborulni mint akkor:D
5/12 anonim válasza:
Pepe és az ilyen hasonló nagy "állatok" (jó értelemben) ill. az öregebb rókák mint pl Nesta
6/12 lee12 válasza:
Pepe :D sírok a röhögéstől
az az ember focizni sem tud csak egy agresszív gyökér
7/12 anonim válasza:
Én meg rajtad hogy nem tudod mit is beszélsz.. :)
Szuperkupa odavágóján Messike kb 5x ért labdába és csak az a fafejű Khedire miatt lőtt gólt..
Amikor Mou berakta középre Pepé-t akkor kb a híres Barca középpálya olyan mérhetetlenül sz@r volt, hogy öröm volt nézni.Ne nézz le embert negatív sztereotípiák miatt, főleg egy olyan embert aki a világ egyik legjobb csapatának oszlopos tagja!
8/12 anonim válasza:
Pepe meg tudja állitani ha felrúgja szabályosan nem igen... igazából nem igen tudja senki meg állitani a meggy neki talán Puyol,T.silva Vidic esetleg de csak ha Messi nincs formába
9/12 anonim válasza:
Nincs olyan játékos akit nem lehet megállítani, csak olyan akit nehezen lehet.Egyébként ha Pepe tudja őt szabályosan pl vállal kicsit hozzáér Messike már röpül is :)
Egyébként amit megfigyeltem hogy Coentrao sokszor szerelte őt tisztán a legutóbbi El Clasicon.
10/12 anonim válasza:
Azt kell mondjam majdnem bárki. DE Wayne Rooney-t mondanám leginkább. Messi mint egyéni játékos egy nagy nulla, ebböl bizonyul h nem is jo játékos csak azért jo mert a barcaban körül van véve jo jatekosokkal... Más csapatban nem is tudna játszani... ezért szánalom ez az egész Messi Imádás solog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!