Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi történt Fernando Torressel?

Mi történt Fernando Torressel?

Figyelt kérdés
Ő a kedvenc focistám, de mostanában nagyon padlón van a Chelsea-val eggyütt!! mi történt h ennyire leeresztettek?? Ja, és szerintetek át fog igazolni januárban a Barcelonába??
2011. dec. 31. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyszerűen ő egy olyan játékos aki ideje korán kiégett. Szerintem soha nem lesz a régi. A Liverpool óriási üzletet kötött vele, megvette akkor kiváló formába volt évekig, majd amikor láttak, hogy kiégett óriási összegért eladta egy olyan csapatnak aki meg is veszi...

Ha a Barcelonának van esze (bár az utóbbi időbe sokszor bizonyították, hogy nincs) akkor nem igazolják le.

A Chelsea-ben meg korszakváltás kell történjen, kíváncsi vagyok, hogy ez a fiatal edző végig tudja-e csinálni (szerintem nem)

2012. jan. 1. 22:15
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi, ez tartalmas és érthető válasz volt!!:)
2012. jan. 2. 14:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi van mindenkivel, hogy azt hiszik, átmegy a Barcelonába?

Már bocsi, de h.ülyék lennének megvenni, tök felesleges lenne. Viszont szerintem érdemes lenne neki hazamennie spanyol honba, még újra formába lendülhetne.(Ha nem sikerül neki, nagy bajban lehet az eb-n is)

2012. jan. 2. 22:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Neten olvastam, meg a mostani Chelsea meccs után is mondta a kommentátor, h a menedzser 3 fiatal játékosra akarja cserélni Torrest...szóval elég sok helyen írják..de én sem szeretném ha átmenne, mert nem bírom a Barca-t:/
2012. jan. 3. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Két dolognak nem szabad hinni: a pletykalapoknak és a digis kommentátoroknak. Annyi hülyeséget hordanak össze, hogy az már szinte fáj...
2012. jan. 3. 20:59
 6/6 A kérdező kommentje:
huuh, hát akkor jó:D
2012. jan. 4. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!