Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit gondoltok Fernando Torres...

Mit gondoltok Fernando Torres Chelsea-be szerződéséről?

Figyelt kérdés
Szerintetek árulás, vagy csak magasabb szinten akart futballozni, és tisztességesen távozott?
2011. febr. 1. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
azt, hogy szerinten 50 millió eurót nem ér meg Torres Dani :D:D
2011. febr. 1. 19:46
 2/9 anonim válasza:

A Liverpool-nak egyenlőre nincs jövője nem véletlen pl bajnoki címet nem ünnepelhetett 1990 óta.

Torres ha akar valamit elérni klubszinten valami nyerő csapathoz kell igazolnia.

2011. febr. 2. 09:21
 3/9 anonim válasza:

Kedves Utolsó válaszoló: Szerinted a CSELZI "jó" csapat? :O -.-

YOU'LL NEVER WALK AONE!♥♥

"""""Megcsillan a fény az Anfield Roadon, átszáguld a labda a gólvonalon, forog a labda és a lélek, POOL-os leszek,amig élek!"""""

TORRES volt a kedvencem...:((((( Egy csalódott Poolos rajongó...:(((

2011. febr. 2. 16:27
 4/9 anonim válasza:

Nem akarom én megbántani a pool-os szurkolókat, de azért azt te is látod, hogy most nem akar összejönni a siker.

Chelsea se a legjobb

2011. febr. 2. 17:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Én valahogy soha nem tudtam elképzelni a kék fehér mezben dehát néha elöfordulnak ilyen váratlan igazolások:)
2011. febr. 2. 20:02
 6/9 anonim ***** válasza:

ezzel az üzlettel a Liverpool járt a legjobban, mert ennyi pénzt sose kaptak volna Torresért

és hát semmi értelme nem lett volna ott tartani Torrest, aki már el akart jönni

egy motiválatlan Torres pedig nem sokat ért volna

2011. febr. 4. 11:00
 7/9 anonim válasza:

Csak egy vélemény, nem vagyok sem ilyen, sem olyan szurkoló, nem szeretném a táborokat megbántani.

Szerintem Torres a Liverpoolnak tett jót azzal, hogy elment, és hatalmas pénzt hozott nekik. Az utóbbi évek nem a Liverpoolról szóltak, és egy valódi szupercsatár ez ellen tehetett volna. (Még akkor is ezt kell mondanom, ha elismerem, hogy egy ember nem sokat tehet.) A Liverpool játékosállománya pedig kifejezetten jó volt/ jónak tekinthető. (Hideg fejjel is)

Ha klubszinten nem ő az atomvillanás, akkor a nemzeti válogatottban kellett volna villognia. De a spanyol válogatott teljesítményét sem ő határozta meg, hanem a Barcás irányítópáros (+ aki azóta már barcás lett) a madridiakkal és más angliai légiósokkal, de ez nem Torres volt.

Szóval szerintem nem áruló, sőt ő maga teremtette meg a jelentős erősítések lehetőségét, mert 50 millió nagyon nagy pénz.

2011. febr. 5. 15:15
 8/9 anonim ***** válasza:
3. válaszolóval teljesen egyetértek :) viszont az utolsó se írt hülyeséget. Torres a kedvencem volt, és valószínűleg ezután is fogom figyelni őt, így most a Poolban nincs olyan játékos, akire tényleg azt mondanám, hogy ő a kedvenc, egy olyat nem akarok akire csak úgy rámondom, így az egész csapat a kedvenc (eddig is az volt, nem tudom máshogy kifejezni magam :D). Remélem marad ez a jó formánk a szezon végéig :P cselszkij oda-vissza kikapott, hát, cumi :D
2011. febr. 10. 22:00
 9/9 anonim válasza:
Nekem a chelsea kedvencem osztályban egyedul vagyok chelsea-s de aszomszéd osztályban meg mindenki chelsea kivéve 1-2őt amugy Torres régi kedvencem örültem hogy jött de ahogy látom a "A várzsereje már kifogyott" de remélem hogy még azért van nekei egy külön helyre raktározva amit a Manchester és másellen megis mutathat!
2011. márc. 1. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!