Mit gondoltok Fernando Torres Chelsea-be szerződéséről?
A Liverpool-nak egyenlőre nincs jövője nem véletlen pl bajnoki címet nem ünnepelhetett 1990 óta.
Torres ha akar valamit elérni klubszinten valami nyerő csapathoz kell igazolnia.
Kedves Utolsó válaszoló: Szerinted a CSELZI "jó" csapat? :O -.-
YOU'LL NEVER WALK AONE!♥♥
"""""Megcsillan a fény az Anfield Roadon, átszáguld a labda a gólvonalon, forog a labda és a lélek, POOL-os leszek,amig élek!"""""
TORRES volt a kedvencem...:((((( Egy csalódott Poolos rajongó...:(((
Nem akarom én megbántani a pool-os szurkolókat, de azért azt te is látod, hogy most nem akar összejönni a siker.
Chelsea se a legjobb
ezzel az üzlettel a Liverpool járt a legjobban, mert ennyi pénzt sose kaptak volna Torresért
és hát semmi értelme nem lett volna ott tartani Torrest, aki már el akart jönni
egy motiválatlan Torres pedig nem sokat ért volna
Csak egy vélemény, nem vagyok sem ilyen, sem olyan szurkoló, nem szeretném a táborokat megbántani.
Szerintem Torres a Liverpoolnak tett jót azzal, hogy elment, és hatalmas pénzt hozott nekik. Az utóbbi évek nem a Liverpoolról szóltak, és egy valódi szupercsatár ez ellen tehetett volna. (Még akkor is ezt kell mondanom, ha elismerem, hogy egy ember nem sokat tehet.) A Liverpool játékosállománya pedig kifejezetten jó volt/ jónak tekinthető. (Hideg fejjel is)
Ha klubszinten nem ő az atomvillanás, akkor a nemzeti válogatottban kellett volna villognia. De a spanyol válogatott teljesítményét sem ő határozta meg, hanem a Barcás irányítópáros (+ aki azóta már barcás lett) a madridiakkal és más angliai légiósokkal, de ez nem Torres volt.
Szóval szerintem nem áruló, sőt ő maga teremtette meg a jelentős erősítések lehetőségét, mert 50 millió nagyon nagy pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!