Szerintetek ezek a ma esti Európa Liga meccsek bejöhetnek?
PAOK Szaloniki - Rubin Kazany 1
Shamrock Rovers - Tottenham 2
Hannover 96 - Vorskla Poltava 1
FC Copenhagen - Standard Liége 2
PSV Eindhoven - Rapid Bucuresti 1
AZ Alkmaar - Metalist Charkov 1
Ausztria Wien - Malmö FF 1
Birmingham - NK Maribor 1
Udinese - Celtic Glasgow 1
Atlético Madrid - Rennes 1
A PAOK már biztos továbbjutó, de szerintem kell nekik a csoportelsőség, bár itt gondolkodom még a Rubinra tenni, de szerintem nem nyernek. A Shamrock eddig még minden EL meccsén kikapott, a Tottenham meg még továbbjuthat ha szerencséje van, így biztos kell nekik a győzelem. A Hannover még kieshet ha nagyon nagy balszerencséje van, meg azért van egy "kis" különbség a két csapat közt. A Koppenhágának legalább 3 gólt kell rúgnia a győzelem mellé, és akkor a Hannovernek még csak gólt sem szabad rúgnia, max. így tud továbbjutni, ezért szerintem inkább fog a Standard Liege hajtani, bár igazából ő már majdnem tutira első a csoportban, hacsak nem rúg legalább 8 gólt ma a Hannover. Ugyan a PSV már biztosan csoportelső, szerintem nem nagy falat neki egy Bukarest. Az Alkmaar az odavágón 1-1et játszott, és a Metalist már biztosan csoportelső, így nem hiszem hogy nagy indoka lenne a győzelemre, míg az Alkmaar még kieshet a csoportból. Mivel ezt a Wien tudja így szerintem nagyon hajtani fog a meccsen, és otthon kikapott a Malmö 1:2re a Wientől, szerintem otthon megveri a Wien. A Birmingham még továbbjuthat a csoportból, a Maribor meg már esélytelen, hogy továbbjut, ezért szerintem a Birmingham teperni fog a meccsen. Nos a Rennes már tuti kieső, ezért "nincs értelme" hajtani nekik, míg az Atléticonak még veszélyben lehet a továbbjutása.
Mindemellett 5/10-ben tenném meg, vélemény?
persze bármi bejöhet, de 1-2 valóban necces.
a koppenhága szerintem nyer vagy x otthon inkább mint kikap.
Hiába nem jut tovább, feladni nem fogja...
te minden meccset úgy nézel h aki már nem juthat tovább az tuti feladja a meccset...
ez azért nem így szokott lenni, főleg hazai pályán.
de 5/10be bejöhet
Jónak tűnhetne, de ezek között lesz legalább 3db X. Tegnap 12 meccsből csak 2 volt, ma több lesz.
Egy apró megjegyzés: a Hannover már nem eshet ki semmilyen forgatókönyv alapján sem ;)
A Hannover nem eshetett volna ki, mert pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény számított volna. Dániában nyertek a németek, míg otthon X-eltek :D
Na, de nekem azért csurrant egy kevés...:D
Shamrock-Tottenham V 1,48 0-4 OK!
Hannover- Vorszkla H 1,45 3-1 OK!
PSV-Rapid Bukarest H 1,39 2-1 OK!
Austria W-FF Malmö H 1,48 2-0 OK!
Birmingham-Maribor H 1,51 1-0 OK!
200-->1335Ft
PAOK-Rubin K D 2,36 1-1 OK!
Bruges-Braga D 2,70 1-1 OK!
Atlet-Rennes D 3,80 3-1 NEM OK
Udine-Celtic D 3,45 1-1 OK!
3/4
400-->2200FT
Ha jön az Atletico D akkor 11255Ft...
*(1-0)Shamr.Tottenham V 2,24 0-4 OK!
Hannover-Vorszkal over 1,78 3-1 OK!
PSV-Rapid Bukarest over 1,65 2-1 OK!
Az Alkmaar-Metalist under 2,01 1-1 OK!
*(0-1)Atletico-Rennes V 2,33 3-1 NEM OK
200-->6160...
Ha X-el a Rennes, jött volna 18.750...
huhh, azért így se vagy rossz :D
most hétvégére néztem nagyon sok meccs van, meg aztán 20-21-22-én is van jópár, valahogy ki kéne variálnom azt, hogy már egyszer valami nagyobbat nyerjek :) most 6meccs jött az 5 helyett de még így is bőven mínuszban zártam a mai napot...
Jónak jó, de múlt hét hétfőtől kezdve 7000Ft-ot buktam tisztán...szerencsére a mai nappal némileg ellensúlyoztam a dolgot.
A hétvégére már több dolgot is kinéztem, bár még nem ástam magam bele a kínálatba:
Amit biztosan játszani fogok:
M.City-Arsenal V 4,50
Lazio-Udinese H 2,20
Napoli-Roma H 1,90
Newcastle-Swansea V 4,20
Amiken még majd jobban átrágom magam:
Wolwerhampton-Stoke D 3,20
Schalke-Bremen H 2,08
Fulham-Bolton D 3,45
Egyelőre ennyi, majd holnap részletesen átnézem a kínálatot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!