Vélemények Neymar-ról?
Olvastam valahol kommentben azt is, hogy gondok vannak a magatartásával, milyen gond?:O
Én még csak most "fedeztem fel" ezt a Neymar gyereket és tényleg nagyon jól játszik :)
Óriási tehetség, de nagyobb arca van mint C. Ronaldonak. Önző, nehezen kezelhető játékos. 18 évesen már megbuktatott egy edzőt. A Copa American nagyon nem volt egy nagy durranás, sokszor csak hátráltatta a csapatot. Azt becsültem benne, hogy nem ment el a Realba nyáron, jó helyen van még egyelőre Brazíliában, hasznára válik ha ott marad még pár évet. 40-50 milliokat kérnek érte, és a világ egyik legjobban játékosának tartják már most! Kérdem én? Mire fel??? A Copa American semmi maradandót nem nyújtott, Európába még nem játszott, borzasztó fiatal...messze van még ő attól, hogy a világ legjobbjaként emlegessük. Nagy tehetség, de amíg nem láttam Európába is úgy játszani ahogy a Santosba addig a az ő korosztályában Balotellit, Patot, Agüerot jobbnak tartom nála.
Nem Neymar lenne az első akit kikiáltanak egy zseninek és soha nem válik sztárrá...
Szeretem a focit de nem értek hozzá túlzottan. :)
Szóval miért kellene a realban levágatnia a haját?
Marcelo haja és Neymar "haja" között nagy a különbség...
15:29, maximálisan egyetértek veled.
És a haj mizéria csak kifogás, hogy Neymar miért nem ment a Madridhoz, igazából ha jött volna Európába, akkor Barcelonába jött volna, de 2014-ig még a Santosnál marad(hat).
Amúgy jó játékos, de engem nem győzött még meg, hogy a világklasszisok közt lenne a helye.
Viszont ez aranyos vidi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!