Czirják György kérdése:
Ki a világ jelenleg legjobb focistája?
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 11:40
21/35 Degarago válasza:
Bárhogy is nézzük, nem a mostani, de a pár évvel ezelőtti világ focistái a Brazil válogatott:)közöttük is kiemelkedik az aki sose a passzokból élt hanem a hatalmas alkotásai a meccsen! Ronaldinho! bárki fújjozhat, bárki utálhat emiatt, bárki csúfolhatja, hogy ő nem annyit tanult amit kellett volna, de ő még is megélt valamiből.. Ő az aki sose adta fel a cseleit, éés középpályás volt! Nem lehet mondani hogy neki csak adták a labdát. Ő megkapta középen rávitte kicselezte a fél ellenfél csapatot és berúgta a jobb, bal fickóba:) Nálam örök kedvenc marad Roberto Carlossal!
22/35 A kérdező kommentje:
Nálam is Ronaldinho az egyik kedvenc, a másik pesig nézz bele az Ac Milanba, hogy hány brazil van
2012. jan. 7. 08:05
23/35 balogzsolt1 válasza:
Igazatok van meg még Rivaldo és Ronaldo és egy Kaka
24/35 pucuka69 válasza:
Szerintem Nagyfalussy Kázmér, a Bivalybasznád FC-ből. Csak őt nem ismeri senki, mert inkongnitóban akar maradni. De én egyszer meglestem!!! :)))
25/35 alfonz71 válasza:
MESSI <3 nem sokan tudjak ugy kezelni a labdat mint o :D
26/35 anonim válasza:
Messi elbújhat. Ronaldo elbújhat. Én vagyok a legjobb .D
27/35 anonim válasza:
Ronaldo vagy Messi?
inkább Neymar :)
Amúgy meg 2010-ben Villa vagy Sneijder érdemelte volna meg az Aranylabdát és nem Messi(de inkább ő mint Xavi vagy Iniesta)
28/35 anonim válasza:
2015.3.31. Na most ki a legjobb? :D
30/35 anonim válasza:
Idén egyértelműen Messi. A Bilbao ellen is mit csinált :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!