Miért van ez hogy 300 kg-ot kitudok lábbal tolni 130 kg-al letudok guggolni és nem tudok zsákolni bele tudok kapaszkodni a gyűrűbe meg minden de a labdával nem tudok zsákolni ez miért van?
Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 21:01
1/9 anonim válasza:
Öööö... sokat segítene a mondandód értelmezésében, ha írásjeleket is használnál.
Megjegyzem, sztem nem sok köze van a zsákolásnak a testi erőhöz - csak technika és /vagy gyakorlás kérdése.
Gyakorolsz eleget?
2/9 A kérdező kommentje:
Úgy mond nem nagyon gyakoroltam, de tudsz tippet adni hogy hogyan csináljam? Igaz bele tudok kapaszkodni a gyűrűbe meg megvan a 80-85 cm súlypontemelkedésem de mindig mikor két kézel akarok zsákolni neki vágom a labdát a gyűrűnek xDDDD szerintem ugrás gyakorlatokat is kéne végeznem!
2011. okt. 2. 21:16
3/9 anonim válasza:
nem árthat egy kosárlabda edzővel a zsákolást gyakorolni.
ő pl. megmutatná, elmondaná a helyes technikát, segítene a helyes kivitelezésben. miért van az, hogy 300 kg-ot ki tudsz lábbal tolni, de alig lehet elolvasni amit írsz? :)
ne haragudj, de kívánkozott! ;)
6/9 A kérdező kommentje:
184 cm magas vagyok 72 kg...... A helyes írásról pedig annyit hogy nem vagyok egy tehetség :)))))
2011. okt. 3. 19:39
7/9 anonim válasza:
én pl. csak poénkodtam is. na, voltál már edzőnél?
8/9 anonim válasza:
Tudod, a siker 1% tehetség, 99% szorgalom...
9/9 A kérdező kommentje:
Még nem de a napokban felkeresek egyet és kérdezgetek tőle xDDD :)
2011. okt. 3. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!