Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kistermes focikapus h védjen?

Kistermes focikapus h védjen?

Figyelt kérdés
suliban ien házibajnokság van, osztályok között, én pedig a kapus vok. a kapu kb 3m széles és 2m magas(sztem normál kézilabda kapu nagyságú), és az lenne a kérdésem, ha ien 6-8m ről, tisztán eltudja lőni a csatár a labdát, h próbáljam védeni, reagáljam le, h merre tart a labda, vagy próbáljam megérzésből, meg a lába állásából megérezni h merre lövi és úgy vetődjek, vagy vmi egész mást kéne/kellene csinálnom?
2011. okt. 1. 23:33
 1/7 anonim válasza:
48%
megtanulsz fejben differenciálegyenleteket számolni gyorsan, akkor szinte bármit kivédhetsz :P (szerencse, hogy a kapusok ilyet nem tudnak, túl unalmas lenne)
2011. okt. 1. 23:52
 2/7 A kérdező kommentje:

bocs, matekfak, 12. osztályos vok, még tavaly májusban tanultuk a differenciálszámítást, még talán megy...

f(x)=2x+3

f'(x)=2

akk jó kapus leszek? :S

2011. okt. 1. 23:53
 3/7 anonim válasza:

deriválás != differenciálegyenlet

[link]

2011. okt. 2. 19:08
 4/7 A kérdező kommentje:
vki vmi kérdéshez kapcsolódó, értelmes válasz?
2011. okt. 3. 05:53
 5/7 anonim ***** válasza:
zárd a szöget, és a kötényre nagyon figyelj... nem csak rosszul néz ki, de kiskapunál ott lehet a legkönnyebben elrúgni. (legalábbis mikor kispályáztam többnyire odacéloztam, ha láttam hogy a kapusnak nincs összevarrva a lába :D)
2011. okt. 3. 15:22
 6/7 anonim válasza:
inkább reagájj a lövésre én pl 5 éve vagyok kapus szerencsére én nem vok kis termetű de monnyuk ha 6-8 méterre van a kaputól akkor már helyezkedj kijjebbb mert könnyebben kivéded meg aműgy is ha kijjebb helyezkedsz kevesebb terület kell védened
2011. okt. 4. 15:11
 7/7 A kérdező kommentje:
oks, köszi, hát ha kötőre gurítják, azt énse szeretem, vhogy félspárgában kivédeni egy laposrugást könnyebben megy, mintha a gyorsba el kell döntenem, h meik lábbal is rugjam el a labdát gyorsan, hha a 2 közé érkezik a labda :D
2011. okt. 5. 16:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!