Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit tegyek az onbizalmammal?

Mit tegyek az onbizalmammal?

Figyelt kérdés
kedvenc sportom a foci...iden uj suliban kezdtem az evet,ahol egybol bekerultem a suli focicsapataba,ami meglepett mert nem jatszok sehol.De csak ekkor kezdottek az en problemaim.Penteken fogjuk jatszani az elso merkozesunket.A problemam az az ,hogy egyszeruen amiota megtudtam hogy bekerultem a csapatba azota nem jatszok ugy mint regen nem bizom magamban,nem merek kockaztatni,nem merek cselezni.Mindent osszevetve azt gondolom magamrol hogy nem erek semmit :/ help mit tegyek hogy tudnam elerni hogy ujra magabiztos legyek ? csak komoly valaszokat
2011. szept. 26. 15:42
 1/3 anonim válasza:
Egyszerűen csak vedd lazábban a dolgokat, és élvezd az életed.
2011. szept. 26. 18:08
 2/3 A kérdező kommentje:
tudod mit kosz...a lenyeg az azt hiszem rajottem,sztem en felek hogy mi lesz ha hibazok es kinevetnek...de most mar tudom h eleg folmennem a palyara nem szabad felnem es nem szabad torodni a tobbiekkel h mit mondanak :P am kosz :)
2011. szept. 26. 22:36
 3/3 anonim válasza:

mindenki hibázhat, biztos vagyok benne, hogy jó a csapatod bíznak benned és nem fognak kinevetni. én vasárnap voltam meccsen, először kapusként, hát mit ne mondjak elég sok gólt beengedtem:D mégse nevettek ki, inkább próbáltak segíteni. Utána felmentem a pályára, és rendbe hoztam a dolgokat:D Csak ügyesen! ;)

14/L

2011. szept. 27. 12:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!