Meg szeretnék ismerkedni a focival. Hogy tegyem? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Nem nagyon rajongtam érte soha nem néztem. De egyre népszerűbb. Kell egy kedvenc csapat meg úgy megbarátkoznék vele. Mit mondotok? Tv bekapcs?2011. szept. 16. 20:52
1/7 anonim válasza:
Nézz utána a szabályoknak előbb (vagy utóbb). Kedvenc csapatnak meg tudom mondani a Barcelonát, de ha kevésbé sikeres kell, akkor Liverpool/Schalke/AC Milan szinten válassz magadnak egy csapatot, esetleg a városodnak megfelelő magyar csapatot. Aztán kapcsold be a tv-t egy hétvégén bármely sportcsatornán, és élvezd.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát nevelőapukám nagy játékvezető majd tőle is kérdezek. A szabályok mennek, szoktam focizni néha a haverokkal de igen keveset. A lest nemértem.
2011. szept. 17. 12:29
5/7 anonim válasza:
Les:
Tegyük fel, hogy van két csapat, A és B. A csapatnál van a labda, indítja a játékos az egyik csapattársát. Ha az A csapat játékosa a labda elrúgás pillanatában előrébb van, mint a B csapat leghátsó játékosa, akkor van les.
Kivételek: Ha az ellenfél ér hozzá a labdához, a játékos a saját térfelén van, vagy a passz "hátrafele" megy.
6/7 anonim válasza:
Ne azert szurkolj egy csapatnak, mert nepszeru, vagy eppen az nyert utaljara...
7/7 anonim válasza:
Ha a szabályokat tudod, tanulhatsz focizni a gépen a Fifa-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!