Szerintetek nyerhetünk ma este Svédek ellen?
Figyelt kérdés
Van esélyünk a Svédek ellen,Dzsudzsák,Gera,Juhász,Szalai nélkül is?Remélem igen!
Hajrá magyarok!!!!!!!!!!!!
2011. szept. 2. 13:28
1/9 anonim válasza:
Nincs esély.
Nem vagyok nagy foci rajongó de minden évben arról beszélnek hogy milyen sok esély van kilyutni ide meg oda
aztán ez valamiért mégsem történik meg :)
2/9 anonim válasza:
Nincs. A Svéd válogatott a világ legjobb 16 csapatában benne van. Ezzel szemben a Magyar a legjobb kerettel is kb. csak a 40.
4/9 anonim válasza:
Hi! a magyarok 3-1-re nyernek a svéd gól pedig potyagól lesz.én tudom...
5/9 anonim válasza:
De hiába is nyerünk mert baszhatjuk mert lesz pótselejtezők.De hajrá magyarok!
6/9 anonim válasza:
Ha nyerünk, az se fogja a pótselejtezőt jelenteni... mivel utána is a végelszámolásnál jóesetben ugyanannyi pontunk lesz (ha a hollandok nem hülyülnek ellenük) s nekik jobb lesz a gólkülönbségük, azt lefogadom. (+ finnek ellen se olyan tuti, hogy simán nyerünk) de azért hajrá magyarok! majd 2 év múlva a vb-re remélhetőleg könnyebb csoportban! :)
7/9 anonim válasza:
akkor te még nem hallottad hogy milyen csoportba kerültünk a VB selejtezőn!:D felejtsd el nem jutunk ki oda se!
8/9 A kérdező kommentje:
Azért köszi a véleményeke,t mindenki kapott egy piros pacsit:D
Kiváncsian várom a mecset,meglássuk h mi lesz..
Hajrá!
2011. szept. 2. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!