Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Újra focizni? Jó ötlet?

Újra focizni? Jó ötlet?

Figyelt kérdés

20/F

17 éves koromig fociztam, szerettem, és tudtam is. jól mozogtam, fürge voltam, bár nem bírtam sokat futni.

mostanra teljesen a feledés homályába merült a foci számomra. (suli, problémák etc..)

de most újra el szeretném kezdeni. mit ajánlotok miket csináljak, eddzek itthon?

abból jött az ötlet hogy nemrég focizni hívtak haveromék egy csapathoz, és nem úgy akarod odamenni hogy 5 perc után kifáradok.

barátnőm is mondja hogy csináljam, meg hogy jó vagyok, talán fel is fedeznek...ki tudja.

van egy pár focista haverom. marha jól nyomják, és mégse fedezte fel őket még senki se. ez miért van?

a legnagyobb bajom azzal van hogy nem bírok sokat futni. a lábaim erősek, viszont ha kifáradok akkor annak is lőttek.

Jó tudom : fussak fussak sokat. valaki tudna nekem mondani futáshoz edzéstervet?

nem híztam el, (talán egy kicsit de) és gyúrni jártam idáig...

köszi

2011. aug. 27. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:

fuss le a tescóig és vissza...

most komolyan erre is segítség kell?

lényeg a fokozatosság

és ne kocogj hanem rövid sprinteket nyomj, mert kispályán(gondolom oda hívtak), rengeteg sprintből áll a játék (persze nagypályás is).

a felfedezésről meg... :D:D:D

Murinnyó amúgy minden héten lent tolja a népstadion előtt, menjetek oda játszani hátha az egymás elleni meccsek után leigazol a margitba.

2011. aug. 27. 15:39
 2/3 anonim válasza:
lehet hogy veled szembe a barátaid nagyon jól fociznak (lehet hogy nagyon nemtudom nem ismerem őket) de gondolom nem eléggé vagy már túl idősek mennyire vagy technikás?
2011. aug. 27. 19:43
 3/3 Lollapv ***** válasza:
Kezdd el, menj el egy csapathoz ott van edzo es az eronleted biztosan javulni fog, ha egyedul akarsz edzeni, akkor 2km bemelegites, idore lehetoleg (akkor mar alakul ha 7percen belul van) nyujtas gimnasztika, aztan erosits has hat fekvo 100-100-50 db az alap, ezt utana emelheted, ha mar ez jobban megy akkor hozzarakhatsz resztavokat, 6-10db 200m idore (30sec kornyeken minimum) akkor 10db 60m az osszes 8sec en belul kell h legyen
2011. aug. 27. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!