Fociba kapus poszton 170 cm-es magasságal lehet e elérni valamit?
Na meddig sikerült eljutnod? :) Érdekelne h mi sikerült azóta :D
Én 19 évesen hagytam abba a védést a munka és a magasságom miatt. Pedig nekem a reflexeim, a gyorsaságom, helyezkedésem jó volt. A kijöveteleimet imádták de a magasságom miatt még megye válogatottba se vittek (172 cm). Ki akartak "erőszakolni" hátvédnek én meg vagy kapu vagy több meló... utóbbit választottam mert megye I.ben kb annyit ér a foci mintha haverokkal kimennél rúgni egy kicsit... Annyi különbséggel hogy sok ideg beteg alkesz gci jár ki a meccsre (vagy csak azok xD) ÉS még a játékosok is azon a szinten vannak :D
Hát ne haragudj,de számít a magasság... :/ Elhiszem hogy a reflexeid nagyon jók,meg hogy nagyokat tudsz ugrani,de egy kapusnak igen is kell egy 178-180 cm-es magasság...még NB1-be is!Ahogy mondtad,a kijöveteleknél elhiszem hogy hátrányban vagy,mert lehet hogy hülyeség amit mondok,de egy jó kapusnál azért lényeges a magasság,hogy kijöveteleknél szó szerint kinyújtózva rávesse magát a labdára...ha meg alacsonyabb vagy akkor sajnos simán átemelik feletted.A másik,hogy szögleteknél,vagy szabadrúgásoknál ki kell menni a kapuból,és le kell szedni a labdát,és ebben az esetben azért valljuk be nem mind1,hogy a kapus 170cm,vagy 185-190 cm-er magas.Ezt nem sértésnek szántam,csak én is utána nézegettem ilyen dolgoknak,és szinte mindenhol azt írták,amit én most írtam.Gyengébb bajnokságba mint az NB2 szerintem el tudnál védeni,ha olyan jó vagy amilyennek mondod magad,akár még egy német 3.osztályba is.
Mégegyszer mondom nem sértésnek szántam ezt,csak tényeket írtam!Sok sikert kívánok a további védéshez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!