Fociba kapus poszton 170 cm-es magasságal lehet e elérni valamit?
Jorge Campos 173 centi magas volt. 129x mexikói válogatott kapus. Emellett gólokat is szerzett kapusként.
433 meccsen 33 gól.
Ha őt nézzük te is simán lehetsz kapus. :)
semmi köze a magasságnak hozzá. gyorsan kell mozogni ugrani és jó érzékkel kimenni.ennyi
tehetség kérdése az egész
ez azért kevés, de volt már ilyen magasságú kapus magas szinten is.
ezt a linked nézd meg a legnagyobb bajnokságok átlagmagassága kapus poszton.
Ezek szerint ott a 180cm is alacsony :D
Hát azt gondoltam is hogy ilyen nagy bajnokságokba nemlehet eljutni kapuba ilyen magasságal! De nekem bőven elég volna ha itt Magyarországon profi tudnék lenni! Mert mezőnybe szerintem már nagyon elkéstem avval hogy kimenjek! az viszont sztem már tényleg esélytelen lenne ha kimennék! szerintetek is?
Vagy esetleg még ha játékosként nemjönne össze nb1,akkor edzőség is érdekelne, azt nemtudom hogy lehetne hogy edző legyek?
Attol fűgg milyen gyors vagy és milyen magasra tudsz ugrani .de sajna szerintem az nagyon alacsony..Attol fűgg mennyire vagy tehetséges én 16-éves vagyok és 184cm és Nb1.ben védek /utánpotlásban/ de remélem egy pár centit még énis nővők :D
Amugy hol játszol milyen szinten ? megyei vagy Nb1 -2-3 ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!