Kikkel járna jól Wenger az Arsenalban, kb 50-60 millió euróból, amit elméletileg elkölthetne?
Ti kiket hoznátok?
Én:
1KH:Mertesacker(7-8 millió állítólag, de 10ért tuti))/Juhász/Subotic(ő drágább)(esetleg Jagielka)
Valamint elhoznám Mata-t akit terveztek(kb 20 millióra tippelem), és elhoznám diego-t akit maggath el akar kergetni(10-15 millió körül tippelem), viszonylag olcsónesetleg Kaká-t ha real jutányosan adná)
Emellett mivel eladtuk ebouét, nem ártana egy csere szélső hátvéd (esetleg kezdő gibbs helyén). Gondoltam Fábió Aurélióra(őt nagyjából 5-7ért eladnák sztem) becsülöm, aki a Liverpoolban José Enrique mögé szorult.
diego szerintem olcsóbb lenne 10nél is mivel már a szezon végén elmondták, hogy mehet amerre lát, de még mindig nem tudták eladni és alig van 2 hét erre még...
Fabio Aurélio szerintem nem lenne előrelépés nektek.
Kaka meg szerintem olaszba megy vissza ha nem marad ott és a jutányos ár nem hiszem, hogy 20-30 alatt lenne... Nem akarnak sokat bukni rajta.
védelembe Cahill lenne jó
Mata-ra lenne esély szerintem
Diego is esélyes lenne
szélsővédő meg passz :D
De Wenger szerintem nem fog igazolni, max 1-et még.
Mertesacker: 10 millió
Diego: 8 millió
Fellaini: 15 millió
Akik még jók lennének
Gourcuff: 25 millió
Di Natale: 18 millió
Hövedes: 10 millió
Akik mehetnének:
Bendtner: 13 millió
Squilacci: 10 millió
DE MIVEL WENGER NEM FOG VENNI SENKIT EZÉRT EZEK AZ IGAZOLÁSOK SEM VALÓSULHATNAK MEG, MIVEL Ő A 17 ÉVESEKBEN BÍZIK
Bendtner: 13 millió
Squilacci: 10 millió
:D:DD:
és melyik csapat adna ezekért ennyit?
nem született meg még az a hülye
Bendtnerért a Bayern 13 milliót adott volna
Squilaccit is elvinnék ha nem 10-ér akkor 8-ért, de mosat én kerek árakat akartam írni nem azt h 8,15 millió € meg hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!