Szerintetek Ki verheti meg a Barcat a BL-ben?
Utolsó előtti: a Chelsea összeállt? koreai kieső jelölt csapatok ellen 1 gólla nyernek, meg olyan góllal ami bent sem volt. A Premier Leagueben meg 0-0 a Stoke ellen úgy hogy veszélyt sem jelentettek
Szerintem a Real és a MAnchester United verhetik meg a Barcát
Mert igen, a Manchester United jóval erősebb lett a tavalyinál :) Neville és Schoels már 1 éve ne mvoltak kezdők eyedül VDS fog hiányzoni de ott van Lindegaard meg De Gea :D
Sztem ez a Sanchez meg a Fabregas saga legyengti a barcét hiszen Busquets, Xavi, iniesta, Fabre közl ki esik ki? Nem hiszem h feladják a 4-3-3-as játékot de akkor 1 sztár a padon ül
a másik: Messi az alap, de Villa-PEdro-SAnchez közül ki ül le a padra? Ez nagyon meg fogja bontani a csapategységet...
Nehogy már egy felkészülési meccset vegyél alapul, ahol 16éves fickók futkoshattak :D Stoke ellen ha láttad a játékukat, a nem megadott büntetőket, s az ellenfél eszetlen fociját, akkor ezt nem hoznád fel példának..
De Gea meg olyan potya gólokat kap a MUban, hogy csak nézek.
A Barcánál meg nem hiszem, hogy egy kis egészséges versengés rosszat tesz majd a csapategységnek, de remélem tévedek.
épp ezért Lindegaardnak kéne védenie nem De Gea-nak
persze mindig nem megítélt büntetők xd talán lőni kellett volna gólt és akkor nyer a Chelsea nem? :)
arról nem a United tehet h a balfax védő a saját kapujába rúgja alabdát
amúgy a 2009/2010-es Fulham elleni 2. meccsen egy létfontosságú öngóllal nyert a Chelsea...tod azon rúgta Gera a Chelseanek azt az ollózós gólt :D
2009-be a pályán a Chelsea is megfogta a Barcát (az más dolog, hogy a Barca jutott tovább különböző dolgok miatt). 2010-be az Inter is megette vacsorára őket, tavaly az Arsenal is megszorongatta a katalánokat (tudom a sportban nincs ha, de ha az a nagyon vitatható kiállítás nincs akkor nem biztos, hogy továbbjutottak volna). A Real elleni elődöntőn pedig szintén egy vitatható (szerintem jogos) kiállításnak köszönhetően tudtak csak felülkerekedni a rivális ellen...
Tény, hogy a Barca legerősebb csapat papíron, és a pályán is, de azért ők is verhetőek, annyira nem erősek mint amennyire látszik. Rengetegszer mázlijuk van, és ha nagyon ég a ház a bíró is segít olykor-olykor. Igaz, hogy ők a legnagyobb esélyesek, de 1-1 meccsen akármelyik nagyobb csapat (MU, Real, Chelsea...) elkaphatja őket.
Reálisan nézve a Real,mert a Manchester United kezd egy kicsit gyengülni(pl.:6-1) és ők ketten a nagy ellenfelei.
City?Még nem majd jövőre...
Az Arsenal kezd visszakapaszkodni,de a Barcelona szintjét nem éri el idén.
A Chelsea-nek 2 éve majdnem sikerült,de már régen visszaesett.
A Liverpoolt sajnálom,hogy gyengélkedik:(
A két milánói klub szintén esélyes,mert bár nicsenek a Real és a Barcelona szintjén ők(és a több olasz)mindig képesek meglepetést okozni:)
Pl.:Szerintem kevesen gondolták volna,hogy az Inter Bl győztes lesz
Aztán az olaszok VB sikerére sem fogadtam volna.
Talán még a Bayern eljuthat sokáig,de nem fog győzni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!