Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Van olyan férfi aki nagyon...

Van olyan férfi aki nagyon rossz labdarúgásban? Ha igen akkor melyik sportban vagy jó?

Figyelt kérdés
jan. 31. 09:50
 1/9 anonim válasza:
100%

Sőt! Olyan férfi is van, aki teljes mértékben lesz.rja a labdarúgást, mivel a legkevésbé sem találja izgalmasnak. De ha már így kérdezed a kick-box, amiben jó vagyok.

Természetesen tudom, hogy sokan előítélettel tekintenek a küzdősportokra, agresszívnek tartják őket és úgy vélik, hibás értékrendre tanítja az embert. De igazából azon áll vagy bukik, hogy mire használjuk az erőnket és mit akarunk ezáltal megtanulni. A birkózás a kick-box és a többi küzdősport nemcsak önkontrollra, fegyelemre és tiszteletre tanít, hanem nagyon jó kondícióban is tartja a testet és nem utolsósorban több önvédelmi módszer is elsajátítható. De kinek mi!

jan. 31. 10:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

hát én legalábbis mezőnyjátékosként pocsék voltam, általában a kapuba állítottak be, ott viszont egész elfogadhatóan megálltam a helyem, főleg mert a reflexeim gyorsak voltak (az más kérdés, hogy kirúgásnál gyakran nem feltétlen oda került a labda, ahová én szerettem volna...)

tegyük hozzá, ebben nagy szerepe volt annak, hogy szartam energiát feccölni bele. például hogy megtanuljak rendesen rúgni.

úgy általában, ha egy ép és egészséges ember "nagyon rossz" futballban, az azért van, mert nem érdekli, nem foglalkozik vele (vagy nem úgy, ahogy kéne).

jan. 31. 12:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Például én,soha nem volt az én sportom.Horgászatban viszont nagyon jó vagyok.
jan. 31. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok Messi szinten, de röplabdáztam
jan. 31. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A kezeimmel/karjaimmal sokkal ügyesebb vagyok. Tenisz, pingpong, kosárlabda sokkal jobban megy, mint a foci.
febr. 1. 12:54
 6/9 anonim ***** válasza:
sakk
febr. 1. 13:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Van
febr. 1. 18:28
 8/9 anonim válasza:
Persze, hogy van többen is leírták. Én pl a focistákat sem szeretem. Viszont az tetszett, hogy Torghelle sz.rrá vert mindenkit a sztárboxban. 😂
febr. 1. 20:46
 9/9 anonim ***** válasza:
nem is egy foci csapatra is jellemző a kérdés ...
febr. 3. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!