Foci!? HEEELP PLS! (többi lent)
Már több mint 4 éve focizok..
most jött el az az idő, mikor a csapat társaimhoz képest nagyon gyenge a lövőerőm..
arra lennék kiváncsi, hogy milyen edzés gyakorlattal tudom növelni a lövőerőm..?
Normális válaszokat!!!!!
előre is köszönöm!
Az lehet a bajod hogy gyenge a lábad...
Biciklizz a legnehezebb fokozatban dimbes-dombos helyeken, erdőben hegynek fölfelé ne válts könnyebre. És sokat...
Én is így voltam vele vettem egy bokasúlyt(1 kilós 2000 ft.)
És azzal rengeteg futás és ha kőkeményen akarsz edzeni akk le és fel fuss egy dombon.
Sok ember követi el azt a hibát hogy úgy akarja erősen megküldeni a labdát hogy nekirohan a labdának és pont az ilyen próbálkozásokból lesznek a legbénább, leggyengébb lövések.
Elég szépen lassan odakocogni a labdához (addig megnézed hova lövöd) és csak azután izomból meglendíteni a lábad amikor a lábfejed a hátsódnál van.
Aki több mint 4 éve focizik (rendszeresen persze), annak már izmos lábának kell lennie egyéb edzés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!