Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb ember a Barcának szurkol?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem fér a fejembe,hogy mitől olyan menő az aki a barcának szurkol.Azért mert ők nyerték a bl-t?meg ott van messi?szerintem egy szurkoló ne divat szurkoló legyen,hanem legyen egyéniség.Kinek nem inge ne vegye magára.
2011. aug. 2. 20:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mert megszaporodtak a divatdrukker. Utálom az olyanokat akik egyik évben a Real-nak utánas a Barcának meg a MU-nak szurkolnak. Én már 6 éve Chelsea-s vagyok. :)
2011. aug. 6. 22:02
 12/20 A kérdező kommentje:
Én 5 éve szurklok a Chelseanak.Voltak sikeres és sikertelen sorozatok is,de én hűséges maradok,hiába a sok divat drukker.
2011. aug. 7. 13:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Én 15 éve szurkolok a Juventusnak... Még akkor is nekik szurkoltam, mikor a másodosztályba rakták őket a bunda botrány miatt.. Nem érdekel, ha nem jutnak ki a bl.-re és éppen nem túl jók, minden csapatnak vannak és voltak is hullámvölgyei. Én hiszek abban, hogy a következő években sikerül ismét kinevelnie a Juvének olyan játékosokat, mint Zizu vagy Davids. Remélem lesz még egy olyan edzőjük, mint Lippi. Én valahogy azt a bunkerfocit szeretem, amit az az edző játszat a játékosaival. Lásd az Olasz válogatott régebbi meccseit. Másokat untat, idegesít ez a foci, én viszont csípem!:)
2011. aug. 7. 15:56
 14/20 anonim ***** válasza:
12 éve realos vagyok.. aki meg azt írta h aki távolról lő az azért csinálja mert nem tudja bevinni az nem 100as :D:D
2011. aug. 8. 13:31
 15/20 anonim ***** válasza:

Hidd el nem mindenki. Jó persze most nagyon "menő" barcadrukkernek lennide 1-2 év és semmi nem lesz a barca ez sem tart örökké mint ahogy semmisem.

. a barátnöm a tavalyi vb-n még portugáliának szurkolt c.ronaldo miatt és igaz h manutd drukker vagyok és utálom a spanyolokat mégis amikor egymás ellen játszottak fogadtam vele h a spanyolok nyernek. Persze nyertem és a következö spanyol mecccsen már a spanyoloknak szurkolt -.-" szánalom. azóta UTÁLJA c.ronaldot mert idézem " csak is a barca és messi a legjobb nameg a spanyolok" én erre" jólvan teis egy óriási drivatdrukker vagy" (vb elött asse tutta miaza foci kb. xd) a bl döntö után meg elötte is minden trágyának elmondta a manutd-t én meg inkább nem mondtam semmit csak " jolvan oké oké igen persze igazad van csakis ,de 2 év mulva ne gyere azzal h te realos vagy manutd-s vagy akármilyen szurkoló vagy -.-) erről csak ennyit és: Rooney rules(L) messi sux!!!

(barca drukkerek jelenleg: 6-16 ig tudatlan tulokok)

2011. aug. 8. 22:02
 16/20 anonim ***** válasza:
60%

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:31

100-as ember nincs te hülye. Még a legokosabb ember is csak 99-es mert annak is vannak hülyeségei

2011. aug. 9. 14:54
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
de te még 99-es se vagy, utolsó :D inkább egy nagy 0
2011. aug. 9. 22:56
 18/20 anonim ***** válasza:
32%

En meg azt nem ertem, hogy lehet egy ilyen csicska csapatnak szurkolni :ppp

Glory Glory ManUnited ^^

2011. aug. 18. 22:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Azért mert akár tetszik, akár nem, amellett, hogy nagyon jó a Barca már jó ideje, és jó játékkal, a játékosaik szimpatikusabbak sokaknak, mint egy CR meg Pepe meg Mourinho, nézd meg mit csináltak tegnap is, ahelyett hogy csapatként tennék a dolgukat, az egojukat helyezik előtérbe. Nyilván ha a Chelsea vagy a Manchester vagy akármelyik csapat lenne kiemelkedő az elmúlt években, akkor nekik lenne sok szurkolójuk (bár a Manchesternek még így is nagyon sok van különféle országokban), de ami még a Barca mellett van, az az hogy van egy állandóság a játékban, és a játékosok zöme is ugyanaz évről évre. Nem az van, hogy egyik évben így játszik a csapat ezzel az edzővel, a másik évben már úgy amazzal, és egyszer nyernek, aztán másik évben már a labdát se ismerik meg (Inter), kivágják a fél keretet, vagy akármi, hanem folyamatos és tudatos szisztéma van. A másik hogy a lányok között is szimpatikus lehet a csapat, hisz van egy Pique, Fabregas, David Villa, de ahogy olvasom, itt van akinek Xavi jön be (bár csak a játéktudása, vagy mindkettő :) de lehetne mondani még más játékosokat is, akik tetszhetnek a lányoknak. És persze, ezek között az emberek között sok olyan is lehet, akik ha már nem megy úgy a szekér, átpártolnak máshová. Ez egy elég ellenszenves dolog számomra is, én azt vallom, és magam is így teszek, hogy aszerint kell választani, hogy melyik a szimpatikus nekünk, és nem az alapján, hogy melyik épp a sikeres. Nyerhetne ezekután 100-szor is a Real bl-t bajnokságot vagy akármit, akkor sem fogok nekik drukkolni, amíg ilyen játékosok, meg edző meg elnök van náluk. De ugyanakkor a másik végletet is vizsgáljuk meg: nem várhatjuk el senkitől, hogy olyan csapat mellett álljon ki, amelyik szinte mindig szív mindenki ellen :) Nekem egy kicsit ez is visszatetsző, mikor valaki mindig arról ír, hogy ő már száz éve ennek meg annak drukkol. Én megértem persze valamennyire, de pl. ha nem abban a városban laksz, vagy ilyesmi, akkor mi köt hozzá? Mert volt egy csapat annak idején, amelyik szimpatikus volt, de azóta már vagy 10x megváltozott a keret mindenféle játékosok, meg edzők, játékstílusok stb, és már jó ideje semmit se nyertek. Ha a Barca olyanokkal lenne teli, akik nekem nem szimpatikusak, vagy valami okból olyanná válna, nem hiszem hogy tudnék nekik drukkolni. Bár az természetes, hogy a korábbi időszakokra szívesen gondolnék vissza, így a klub végülis különleges helyet foglalna el a szívemben, de mégis... Persze ha ilyen durva változás nem lenne, csak sikertelenség, akkor ugyanúgy, sőt, még inkább, hogy újra nyerjenek és sikeresek legyenek. Az is természetes, hogy az emberek általában a nagyobb csapatok közül kiválasztanak valakit, amelyik nekik szimpatikusabb, mert azokat látjuk küzdeni a legnagyobb kupákért, ezek szereznek több és nagyobb élményt, örömöt, bánatot, stb. nekünk. Ha a kedvenc csapatom visszaesne, attól valakinek még biztos szurkolnék, aki épp ott lenne, az élmezőnyben, mert alapból a focit nagyo nszeretm, nem csak ezt vagy azt a klubot. Ez ugyanaz, mint hogy miért van több Chelsea drukker, mint Getafe drukker? Vagyis valamilyen értelemben szinte mindenki divatdrukker, mert inkább a sikeresebbek közül választunk. Csak azzal van a probléma, ha valaki aszerint változtatja a csapatát, hogy éppen melyik a menő.
2012. szept. 16. 21:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Sok a divatdrukker, de nem kéne általánosítani.. Én pl akkor kezdtem szurkolni a Barcának mikor 5-6 éve a BL viszonylag korai szakaszában kiestek..
2012. szept. 17. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!