Miért van az, hogy a legtöbb ember a Barcának szurkol?
Hidd el nem mindenki. Jó persze most nagyon "menő" barcadrukkernek lennide 1-2 év és semmi nem lesz a barca ez sem tart örökké mint ahogy semmisem.
. a barátnöm a tavalyi vb-n még portugáliának szurkolt c.ronaldo miatt és igaz h manutd drukker vagyok és utálom a spanyolokat mégis amikor egymás ellen játszottak fogadtam vele h a spanyolok nyernek. Persze nyertem és a következö spanyol mecccsen már a spanyoloknak szurkolt -.-" szánalom. azóta UTÁLJA c.ronaldot mert idézem " csak is a barca és messi a legjobb nameg a spanyolok" én erre" jólvan teis egy óriási drivatdrukker vagy" (vb elött asse tutta miaza foci kb. xd) a bl döntö után meg elötte is minden trágyának elmondta a manutd-t én meg inkább nem mondtam semmit csak " jolvan oké oké igen persze igazad van csakis ,de 2 év mulva ne gyere azzal h te realos vagy manutd-s vagy akármilyen szurkoló vagy -.-) erről csak ennyit és: Rooney rules(L) messi sux!!!
(barca drukkerek jelenleg: 6-16 ig tudatlan tulokok)
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:31
100-as ember nincs te hülye. Még a legokosabb ember is csak 99-es mert annak is vannak hülyeségei
En meg azt nem ertem, hogy lehet egy ilyen csicska csapatnak szurkolni :ppp
Glory Glory ManUnited ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!