Miért buktak el a nagyok (arg, bra) a Copa Amerikán?
Figyelt kérdés
Eddig Argentina és Uruguay fej fej mellett haladt a megszerzett győzelmek terén, és várható volt hogy vagy argentína húz el vagy pedig brazília zárkózik fel valamelyest, erre most Uruguay pont a vetálytárs otthonában húzta be a győzelmet, de miért.2011. júl. 25. 17:58
1/4 anonim válasza:
Uruguayt sokan lebecsülik, nagyon jó generáció jött össze, sztem hosszútávon is ott lesznek a világversenyek negyed-illetve elődöntőiben.
Ezen a Copán pedig sztem az döntött, hogy az ő játékosaik voltak a legkevésbé fáradtak az előző klubszezon után. A brazil és argentin sztárok alig tudtak valamit pihenni május óta.
2/4 anonim válasza:
Hát meg közrejátszott az is, hogy a meccsek itteni idő szerint éjfél körüli vagy jóval az utáni időpontban játszódtak le.. Ennek gondolom nem örültek azok a sztár focisták akik egész évben Európában vannak és itteni idő szerint 1-2 óra eltéréssel élik mindennapjaikat. Abba sem vagyok biztos, hogy túl sokszor részt vettek a felkészítő meccseken, edzéseken stb. Pont nem érdekli őket ez az egész. A vb valami, de egy ilyen copa america... Egyáltalán nem olyan nagy vonalú esemény, mint mondjuk egy EB.
3/4 anonim válasza:
Uruguay a VB-n is szenzációsan játszott, nem véletlenül lettek 4.-ek és a bronz mérkőzésük is nagyon jó volt a németekkel. Szóval én nem csodálkozok.
4/4 anonim válasza:
Annyi az egész, hogy a világ szerint Argentína és Brazília a legjobb válogatottak egyike. Azért hiszik ezt, mert sok VB-t és egyéb bajnokságot, kupát nyertek, DE AZ IDŐK VÁLLTOZNAK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!