Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » El mennyek vele orvoshoz?

El mennyek vele orvoshoz?

Figyelt kérdés
Ha futok 1200 m után a bokám elkezd fájni ( 400mes pályán 3.kör után, mindig ott kezd el fájni), meg edzéseken is, meg mikor táncolok és kihúzom a lábamat nagyon fáj a bokám.Egyszer volt már hogy meghúzódott a 3szalagból 2 és nem bírtam 2 napig rá állni. De nagyon sokat kimegy, és akkor megint alig bírok rá állni, és fáj.:S Mit csináljak vele? Kentem már mindennel, ráadásul a másik bokám is szokott fájni, mind a kettő térdem és a vállam is. Lehet azért van, mert nagyon megterhelem és nem bírja?
2011. júl. 22. 01:04
 1/8 anonim ***** válasza:

sportolsz mást is a táncon és a futáson kívül?

nagyon úgy tűnik, mintha túlterhelted volna. szerintem pihenj 1-2 hétig, ha ezek után sem javul magától, akkor menj el orvos.

2011. júl. 22. 01:27
 2/8 anonim ***** válasza:

leginkább szokd meg. és próbálj minél jobban vigyázni rá. pár hónap terheléscsökkentés nem veti vissza életed munkáját (a testedet) viszont rendbe jöhetne a lábad.

cöh.. ismerős amúgy. volt, hogy jobb lábbal nem tudtam jobb lábbal rúgni, mert a csapódás már nekem fájt.. ballal meg persze azért nem, mert a jobbon kell állni..

orvos ezen nem sokat segíthet.

2011. júl. 22. 08:50
 3/8 A kérdező kommentje:
igen, sportolok elég intenzíven. ezeken kívűl, kosárlabdázom:)
2011. júl. 22. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:

intenzíven sportolsz, és még kosárlabdázol is?

no, há' így nem csoda ha nem jön rendbe a lábad. az a kosárlabda.. ejj ejj :)

2011. júl. 22. 15:43
 5/8 A kérdező kommentje:
szeretek sportolni, anélkül nem bírnám elképzelni az életem.:)
2011. júl. 24. 23:21
 6/8 anonim ***** válasza:

akkor ne képzeld el, viszont csökkentsd le mostanában a terhelését.

nekem sem tökéletes még a lábam, és pont ma néztem, hogy ha most csavarnának rá a jobb csuklómra.. komolyan feldühítenének vele (nem szoktam érzelegni ennyire, de most érzékeny ott is..) :)

2011. júl. 25. 08:54
 7/8 A kérdező kommentje:
most nyári szünet van, nincs edzés. szóval most pihen, aztán majd szeptembertől megint terhelem:D:S
2011. júl. 25. 22:53
 8/8 anonim ***** válasza:

höhö. képzelem mennyire pihen.

nekem sincsen "edzés" ettől még 2 napja fáj a térdem, pedig edzőmnek csak tegnap írtam egy levelet, hónapok óta nem találkoztunk, nem ő tehet róla :))

tényleg pihentesd, pár hét alatt nem fog elgyengülni, edzz felsőtestre addig.

2011. júl. 26. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!