El mennyek vele orvoshoz?
sportolsz mást is a táncon és a futáson kívül?
nagyon úgy tűnik, mintha túlterhelted volna. szerintem pihenj 1-2 hétig, ha ezek után sem javul magától, akkor menj el orvos.
leginkább szokd meg. és próbálj minél jobban vigyázni rá. pár hónap terheléscsökkentés nem veti vissza életed munkáját (a testedet) viszont rendbe jöhetne a lábad.
cöh.. ismerős amúgy. volt, hogy jobb lábbal nem tudtam jobb lábbal rúgni, mert a csapódás már nekem fájt.. ballal meg persze azért nem, mert a jobbon kell állni..
orvos ezen nem sokat segíthet.
intenzíven sportolsz, és még kosárlabdázol is?
no, há' így nem csoda ha nem jön rendbe a lábad. az a kosárlabda.. ejj ejj :)
akkor ne képzeld el, viszont csökkentsd le mostanában a terhelését.
nekem sem tökéletes még a lábam, és pont ma néztem, hogy ha most csavarnának rá a jobb csuklómra.. komolyan feldühítenének vele (nem szoktam érzelegni ennyire, de most érzékeny ott is..) :)
höhö. képzelem mennyire pihen.
nekem sincsen "edzés" ettől még 2 napja fáj a térdem, pedig edzőmnek csak tegnap írtam egy levelet, hónapok óta nem találkoztunk, nem ő tehet róla :))
tényleg pihentesd, pár hét alatt nem fog elgyengülni, edzz felsőtestre addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!