Mennyek el orvoshoz? Többi lent.16L
Figyelt kérdés
Tegnap feküdtünk le a barátommal először...védekeztünk!!:) de nekem nagyon fájt,azóta nagyon fáj a hasam,és vérzek...ez normális?h még mindig nem állt el a vérzés?16L2011. aug. 31. 13:56
1/10 anonim válasza:
Nem. Ez egyáltalán nem. Mennyire vérzel?
2/10 A kérdező kommentje:
a vérzés olyan közepes erősségű...:/
2011. aug. 31. 14:04
3/10 anonim válasza:
Ha nincs mensi időd akkor menj be de gyorsan.
Normális esetben nagyon pici vér jön az elsőnél vagy még annyi sem.
4/10 A kérdező kommentje:
szombaton volt meg utoljára a menzeszem..:/
2011. aug. 31. 14:13
5/10 anonim válasza:
Menj el dokihoz, ha tudsz, jó volna egy magán nőgyógyit keresni, azért ők normálisak szoktak lenni.
Szerintem sem normális, hogy még mindig vérzel, és hogy ennyire. Anyukáddal nem vagy olyan viszonyban, hogy tudjál vele beszélni, és el tudjon kísérni a dokihoz?
6/10 anonim válasza:
Menj el, mert Te nem tudod mi okozza a panaszaid.
7/10 A kérdező kommentje:
ez remek...nem anyám teljesen kiakadna ezen az egész dolgon ugy h inkább nem mondom el neki...először elmegyek a dokihoz ...aztán majd meglátjuk...
2011. aug. 31. 15:33
8/10 anonim válasza:
Menj el.
Szüzesség elvesztésénél max PÁR CSEPP vér jelentkezhet!
9/10 anonim válasza:
Hát akkor én megcáfolok mindenkit.Nekem se pár csepp vér volt.Én is pár napig véreztem.
10/10 anonim válasza:
Én másnap szinte egész nap véreztem, de a hasam nem fájt. De viszont még a második aktusnál is jött pár csepp vér, azután már többet nem... :)
Gondolom azóta voltál már orvosnál vagy valami, mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!