Az iden igazol valaki az arsenalhoz?
Ha igy folytatja Wenger jovore sem nyernek semmit!
Elmegy Fabregas es Nasri is. Es, ha jovore elmegy Van Persie is, akk nem tudom mi lesz veluk...
Csak a Fabregas es Nasri miatt befolyt penzbol nehogy megint ovodas kisgyerekeket hozzon!
Egy MU fan
igazatok van nekem azert tetszet meg az arsenal mert fital tehetsegeket reszesiti elonyben
de mi az anti faszanak ne lehetne igazolni egy Crist a lyonbol v egy Thiago silvat akkar egy Puyolt v Piquet a barcabol
na mindegy nem akkarok divat druker de ha nem tudja felveni a barcaval a versenyt akkor elpartolok tole
es ha elagyak a sztaraikat mint pl. Nasri Fab v Persie akkor elpartol toluk es ezt szerintem mindenki megertheti
a Barcat azert nem szeretem mert a Realt szeretem az volt az elso klub akit 2003 kedvelek
meg akkor nem eredekelt a foci 2006 tol kovetem de a Barcelonat utalom minden even o nyer lehet szidni a real Perez miatt de nem erdemes mert lehet ha a barcanak nem lenne adosaga 100 millot sem sajnalna vilagsztarra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!