Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi a véleményed az idei Copa...

Mi a véleményed az idei Copa Americáról?

Figyelt kérdés
És főleg a "nagy" csapatokról. (Argentína, Brazília, Urugay)
2011. júl. 10. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
30%

most őszintén te milyen válaszokat vársz?

hogy fú de jók, meg mennyi gól van, meg milyen szépen játszanak

mindenki látja hogy szar az ide copa és kész

2011. júl. 10. 10:20
 2/8 A kérdező kommentje:
-.- Ki mondta hogy én olyan válaszokat várok? Szerintem is egy nagy nulla az egész. Tegnapi brazil teljesítmény hűen tükrözte az eddigi összes nagy csapat teljesítményét. Rég láttam ilyen gyenge meccseket..
2011. júl. 10. 10:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Hegyi Iván okoskodása jobban idegesít, mint a sz*r brazil játék :D
2011. júl. 10. 11:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát igen Hegyi tényleg kivan..csóri nagy brazil drukker.:D De még mindig szívesebben hallgatom őt mint Puhl "rövidrefogom" Sándor semmitmondó értékelését.
2011. júl. 10. 11:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Eddig nem valami jó.:S

De az Argentína-Costa Rica szerintem már ütős lesz.:)

Uruguay szerintem nem rossz eddig.És Chile sem.

Kicsit off, de: én igazából azért vártam már, mert kíváncsi voltam Neymar és Sanchez teljesítményére, mivel egyiküket sem követtem eddig.Ez a Campbell gyerek viszont nagyon elnyerte a tetszésemet.(Costa Rica)

2011. júl. 10. 17:31
 6/8 anonim válasza:

Argentína a sok "sztárjátékosával" kb. semmit sem csinál, Brazília szintén gyengén muzsikál, Uruguaynak sem megy igazán...én nem bánnám, ha ezek a csapatok kiesnének és a kis országok csapatai jutnának tovább (pl. Paraguay, Costa Rica), bennük még van alázat a sporthoz.

Én egyébként nagyon szeretem a közép-és dél-amerikai futballt, mert tehetségesek, szenvedélyesek, temperamentumosak, technikásak, elegánsak, gyorsak, ügyesek a játékosok, akik (mármint a többség) akkor is 100%-ot hoznak ki magukból, ha már a zsebükben van a meccs.

Az eddigi kevés gól miatt mondják gondolom, hogy gyenge az idei Copa, de én nem így látom. Szerintem nagyon jó kis mérkőzések vannak! Örülnék, ha az európai bajnokság akár csak megközelítené ezt a mentalitást (és technikát), amit ennek a kontinensnek a csapatai képviselnek.

2011. júl. 10. 23:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jól szervezett csapatok vannak. Aki a fociban a taktikus játékot szereti(elég kevés ember) annak nagyon tetszhet. Nem izgalmas torna, de bármelyik európai csapat megszenvedne a dél-amerikai csapatokkal, még a világbajnok spanyolok is.
2011. júl. 12. 00:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Rakás f*s.

Neymar kihagyja a 100%-os helyzeteit,lebeg a pályán,annyira elvan szállva magától...a többiek meg próbálkoznak,de nem sok sikerrel.

elég fos ez a copa...remélem kicsit felpörög.

2011. júl. 13. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!