(bár nagyon félek, hogy a Classicók okozta feszültség miatt romlik a csapategység, de ne legyen igazam)
2011. júl. 7. 14:53
3/18 anonim válasza:
valószínű, hogy nem a spanyolok. a németek mindig ott vannak az elején (bár én nem szeretem őket), ők az egyik legnagyobb esélyesek. az olaszoknak jót tesz a fiatalítás, remélem ők nyerik! német-olasz döntő jó lenne:D
2011. júl. 7. 15:54
4/18 anonim válasza:
Hollandia,Németország szerintem nagyon esélyesek. Remélem az erő addigra visszatér a Francia válogatottba egy 3.helynek örülnék tőlük legalább
2011. júl. 7. 15:58
5/18 anonim válasza:
Remélem a spanyolok nyerik. Nagyon erős ez a mostani Xavi féle generáció. Olaszok? :D vicc. Örülhetnek ha a csoportból tovább jutnak.:)
2011. júl. 7. 16:00
6/18 A kérdező kommentje:
Én nem lepődnék meg ha VB döntősök jutnának a fináléba. Habár 2 év alatt bármi lehet.Szerintem a franciák és az olaszok is ott lesznek..A Fußballnationalmannschaft pedig mindenkinek köszönheti az eredményeit csak a németeknek nem...ha német születésű játékosokból állna a válogatott akkor nem lennének ilyen eredmények(Klose,Podolski,Tasci,Khedira,Özil,Aogo,Cacau,Gomez,Marin,Trochowski, Boateng, mind máshonnan származnak..Ha Magyarországon (sokkal)több lenne a jó munkahely és (sokkal)többen emigrálnának , valószínű a foci is fellendülne, mert a német válogatottat ezek a fiúk tartják nagyjából..)
2011. júl. 7. 16:49
7/18 anonim válasza:
Hollandia 40%
Németország 40%
Franciaország 10%
Spanyolország 5%
Anglia 5%
2011. júl. 7. 18:16
8/18 anonim válasza:
Ez baromság.
pl: Gomeznek az annya német tehát ugyanannyira német mint spanyol vagy nmtom mi. Klosenak lehet h külföldi neve van de baromira német(magyarországon is vn olyan ember akinek külföldi neve van és mégis magyar pl: én)
és akiket itt felsoroltál azok általában nm is jáccanak
ezek jáccanak:
Schweinsteiger, Neuer, Götze,Badstuber,Lahm,Kroos,Müller, Schürrle,Ballack habár ő már nm nagyon szokott jácccani. de ezek mind Igazi németek ahogy te mondanán szal......
DE a lényeg az h sztem a Németek fognak nyerni. (Spanyolok semmiképpen)
2011. júl. 7. 19:02
9/18 anonim válasza:
a spanyoloknál xavi már azért kezd kiöregedni, meg puyol pláne, david villa,torres,iniesta is kezd korosodni
2011. júl. 7. 19:21
10/18 anonim válasza:
Igen utolsó, és 2012-re úgy megvénülnek, hogy csak na.:)
Xavi és Puyol szerintem jobb formában vannak, mint mondjuk 22 évesen.És minőségi utánpótlás is van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!