Melyik csapatnak szurkolsz? Es miert? (foci)
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 20:27
11/22 anonim válasza:
Magyar: Fradi
Spanyol: Real Madrid
Angol: Manchester United,esetleg Chelsea
Német: Schalke
Olasz: Inter
13/22 anonim válasza:
Real Madrid.A kedvenceim és a legjobb játékosok játszanak benne.Egyszerûen ôk a legjobbak.
HALA MADRID!
14/L
14/22 anonim válasza:
Real Madrid
Hogy miért?
Talán másadikos lehettem amikor az egyik osztálytársam elhivott foci edzésekre. Meg is szerettem rendesen a focit.
Ez lett lassan az életem. Megnéztem pár meccset és a haverom megmutatta nekem a real madridot. Azóta vagyok madridista.
Jó játékosok vannak benne meg minden.
15/22 anonim válasza:
Chelsea,Lille,Bayern München,Dortmund,Bolton,Fulham.
16/22 ✮ʝօк válasza:
FC Barcelona :) Nekik szurkolok, és nem azért mert mindent megnyernek, hanem mert nagyon szimpatikus a sokpasszos játék,és ebben ők a legjobbak az univerzumban.A foci csapatjáték és a Barca játsza leginkább csapatként. A második helyezett talán MU mert ők veteránokkal meg "pisisekkel" eljutottag BL döntőig, ez pedig figyelemre méltó (Fergu...) . A Real Madriddal semmi bajom amúgy, de úgy tudom őket leírni hogy "tizenegynéhány szupersztár,egy villámlóan nagyképű edzővel", "Csapat" jelzőt egyelőre nem használnám.Lehet fikázni de szerintem ebben igazam van.
17/22 anonim válasza:
(Bocs az ekezetekert).Utolsoval teljesen egyet ertek,hogy a Barca a leges legjobb a sokpasszos jateka miatt es a jatekosai meg az edzo is nagyon jo.Es igy a valaszod nagyon szimpatikus volt arrol hogy,a realal sincs semmi bajod.(Real rajongo vagyok).En valahogy ezzel a szupersztaros dologgal nem ertek egyet....mert pl C.Ronaldo,sztar...de nagyonis hogy jol tud focizni.Es azzal hogy Mourinho nagykepu teljesen egyet ertek....de viszont o is tud valami....de tenyleng nem kene azert annyira nagykepunek lenni.kb ennyi:)
18/22 ✮ʝօк válasza:
Örülök ,hogy egyetértesz velem :) hozzátenném, hogy valóban nagyon tud Ronaldo, és az összes "Realista" de mint CSAPAT, igencsak el vannak maradva. Nekem a Real Madridból 2 kedvencem van, Casillas és Alonso, mégpedig azért, mert ők félreteszik a büszkeségüket a győzelem érdekében. Ronaldo, Ramos, Pepe, meg a Satöbbi erre nemigazán képesek, ezért szívják meg szinte mindig a Barca ellen.
19/22 balogzsolt1 válasza:
Manchester United Szerintem az egész angol bajnokságban ők játsszák a legszebb focit és nagyon jó játékosok alkotják
Brazil Nemzeti csapat
2002 VB amit leműveltek szenzációs volt főleg Ronaldinho,Ronaldo,Rivaldo,Rogério Ceni,Roberto Carlos
20/22 anonim válasza:
Én a barcelónai gigászokat szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!