Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Melyik csapatnak szurkolsz?...

Melyik csapatnak szurkolsz? Es miert? (foci)

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 20:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%

Magyar: Fradi

Spanyol: Real Madrid

Angol: Manchester United,esetleg Chelsea

Német: Schalke

Olasz: Inter

2011. jún. 22. 19:23
 12/22 anonim ***** válasza:
46%
Barca!
2011. jún. 23. 19:33
 13/22 anonim ***** válasza:
5%

Real Madrid.A kedvenceim és a legjobb játékosok játszanak benne.Egyszerûen ôk a legjobbak.

HALA MADRID!

14/L

2011. jún. 25. 22:04
 14/22 anonim ***** válasza:
25%

Real Madrid

Hogy miért?

Talán másadikos lehettem amikor az egyik osztálytársam elhivott foci edzésekre. Meg is szerettem rendesen a focit.

Ez lett lassan az életem. Megnéztem pár meccset és a haverom megmutatta nekem a real madridot. Azóta vagyok madridista.

Jó játékosok vannak benne meg minden.

2011. jún. 29. 19:43
 15/22 anonim ***** válasza:
83%
Chelsea,Lille,Bayern München,Dortmund,Bolton,Fulham.
2011. júl. 3. 18:03
 16/22 ✮ʝօк&# ***** válasza:
100%
FC Barcelona :) Nekik szurkolok, és nem azért mert mindent megnyernek, hanem mert nagyon szimpatikus a sokpasszos játék,és ebben ők a legjobbak az univerzumban.A foci csapatjáték és a Barca játsza leginkább csapatként. A második helyezett talán MU mert ők veteránokkal meg "pisisekkel" eljutottag BL döntőig, ez pedig figyelemre méltó (Fergu...) . A Real Madriddal semmi bajom amúgy, de úgy tudom őket leírni hogy "tizenegynéhány szupersztár,egy villámlóan nagyképű edzővel", "Csapat" jelzőt egyelőre nem használnám.Lehet fikázni de szerintem ebben igazam van.
2011. júl. 15. 11:59
 17/22 anonim ***** válasza:
64%
(Bocs az ekezetekert).Utolsoval teljesen egyet ertek,hogy a Barca a leges legjobb a sokpasszos jateka miatt es a jatekosai meg az edzo is nagyon jo.Es igy a valaszod nagyon szimpatikus volt arrol hogy,a realal sincs semmi bajod.(Real rajongo vagyok).En valahogy ezzel a szupersztaros dologgal nem ertek egyet....mert pl C.Ronaldo,sztar...de nagyonis hogy jol tud focizni.Es azzal hogy Mourinho nagykepu teljesen egyet ertek....de viszont o is tud valami....de tenyleng nem kene azert annyira nagykepunek lenni.kb ennyi:)
2011. júl. 21. 13:51
 18/22 ✮ʝօк&# ***** válasza:
64%
Örülök ,hogy egyetértesz velem :) hozzátenném, hogy valóban nagyon tud Ronaldo, és az összes "Realista" de mint CSAPAT, igencsak el vannak maradva. Nekem a Real Madridból 2 kedvencem van, Casillas és Alonso, mégpedig azért, mert ők félreteszik a büszkeségüket a győzelem érdekében. Ronaldo, Ramos, Pepe, meg a Satöbbi erre nemigazán képesek, ezért szívják meg szinte mindig a Barca ellen.
2011. júl. 22. 13:38
 19/22 balogzsolt1 ***** válasza:
100%

Manchester United Szerintem az egész angol bajnokságban ők játsszák a legszebb focit és nagyon jó játékosok alkotják

Brazil Nemzeti csapat

2002 VB amit leműveltek szenzációs volt főleg Ronaldinho,Ronaldo,Rivaldo,Rogério Ceni,Roberto Carlos

2012. jan. 6. 14:45
 20/22 anonim válasza:
100%
Én a barcelónai gigászokat szeretem
2012. jan. 8. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!