Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit jelent a fociban?

Mit jelent a fociban?

Figyelt kérdés
Mit jelent a fociban az U17-s női csapat? Mármint maga az hogy U17.
2011. jún. 8. 17:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ja és külön a dohányzás miatt nem hinném, hogy eltiltanának. nagyon sokan sportolnak és cigiznek mellette. csak az egészséged számít, magyarán ha túl magas a vérnyomásod, a tüdőd kapacitása kicsi, nem megfelelő a levegővétel (sípol, akármi), tehát ha mérhetően károsodott az egészséged, ami miatt nem játszhatsz, na akkor tilthat el.
2011. jún. 8. 18:24
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszaidat!

Egyébként feltennék még egy két kérdést privátban ha lehet ilyet. Én eléggé új vagyok ezen a honlapon, és nem tudom mi hogyan működik.

2011. jún. 8. 18:31
 13/15 anonim ***** válasza:
most már tudsz küldeni privátot
2011. jún. 8. 18:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Amugy az U17: Under 17 = 17 év alattiak
2011. jún. 29. 20:33
 15/15 anonim válasza:

én U16-ban játszom, és amint betöltöm a 16-ot, kiöregszem, és feljebb kerülök egy korosztállyal (ez attól függ, hogy az egyesületben, ahol játszol, mi a következő korosztály.U16 felett van U17, U19, és a felnőtt csapat).

Sportorvosi vizsgálaton pedig (nálunk) annyi van, hogy megnézik a légzésedet, és a vérnyomásodat. Nekünk ez minden év elején egy sima edzés után szokott zajlani, 3 perces vizsgálat.:)

15/F

2011. aug. 28. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!