Hol lehet a neten rendelni jegyet a Győri ETO Öregfiúk - Bayern München All Stars meccsre 2011. 07.29-re? És hova érdemes a jegyet venni?
Figyelt kérdés
Barátomnak szeretném ajándékba, nagy drukker, de én nem értek hozzá... Focifanok segítsetek!!! :)2011. máj. 28. 21:58
1/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
ETO!
A Bayernt nem nagyon kedvelem, amikor múltkor itt voltak, látszott rajtuk az unalom és a közönyösség, meg a nagy arc!
Külföldi meccseket nem nézek, mert akkor nem bírnám ki az nb1-et:D
4/5 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy a kérdező barátja ETO v Bayern drukker-e, mert ha Bayern, akkor szerintem ne is vegyen jegyet, mert ez az ALL START csapat az ilyen régi öregekből áll nem pedig a fiatalokból és hát gondolom egy Bayern drukker inkább megnéz egy Thomas Müllert, mint egy Uli Höness-t sörhassal...
5/5 A kérdező kommentje:
Bayern... Hát igen, Thomas Müller jobb volna, de arra várhatunk Magyarországon szerintem. Néztem már Münchenbe is meccseket, de az brutál kiadás szállással, utazással...
Köszi amúgy az elsőnek a weboldalt, a többieknek meg a kommentet :)
2011. jún. 9. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!