Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Foci bíró szeretnék lenni?

Foci bíró szeretnék lenni?

Figyelt kérdés

Szeretnék játékvezető lenni,de az MLSZ.hu-n nem találom ezt a lehetőséget.

Ez nem sokat segített:

[link]

2011. máj. 9. 22:09
1 2
 11/11 anonim válasza:
Heló.Én is pont bíró szeretnék lenni és pont azért az ok miatt.Én mindig is szerettem a focit,csak a nevelőapám nem szereti és ezért nem engedte hogy focizzak....Végül 11 évesen nagy nehezen kikönyörögtem hogy menjek és végül elengedtek.Csak sajnos könnyen feladtam mert akkor úgy gondolkoztam hogy akkor jó focista valaki ha egyből tud jól cselezni....aztán utána jöttem rá hogy a játékost nem cselek teszik jóvá de már késő volt....Most 14 éves vok és 2 éve jégkorongozok(persze azt is szeretem)de mindenem a foci.Ezért elhatároztam hogy én is játékvezető leszek.De mivel van kint ismeretségünk,ezért én Olaszországban szeretnék lenni bíró. Forza Juve:))))
2014. ápr. 18. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!