Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Foci bíró szeretnék lenni?

Foci bíró szeretnék lenni?

Figyelt kérdés

Szeretnék játékvezető lenni,de az MLSZ.hu-n nem találom ezt a lehetőséget.

Ez nem sokat segített:

[link]

2011. máj. 9. 22:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

"Az MLSZ Felnőttképzési Intézetében rendszeresen indulnak bíróképző tanfolyamok,"

Tanfolyamot kell elvégezni más mód nincs.

2011. máj. 9. 22:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Idén fog még indulni tanfolyam?
2011. máj. 9. 23:43
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem gáz ha még csak 17 éves vagyok?

Ugye nem kell hozzá idegen nyelv meg stb...

2011. máj. 9. 23:44
 4/11 anonim ***** válasza:

Alapfokú játékvezetői képzésre jelentkezés feltételei:

- Betöltött 14 év

- Orvosi alkalmasságot igazoló tanúsítvány (beszerzése és bemutatása a tanfolyam alatt is lehetséges).

Képzési idő: 35 óra.

Tanfolyami díj: 12.000 Ft + ÁFA (15.000 Ft). A tanulók engedményt kapnak, számukra 8.000 Ft + ÁFA (10.000 Ft).

Jelentkezési lap letölthető az MLSZ honlapjáról (www.mlsz.hu), de a nyitó előadáson is megkapható kinyomtatott formában.

A tanfolyamok indításának idejét nem tudom, de ha elmész a megyei szövetséghez ott biztosan tudnak tájékoztatást adni.

2011. máj. 13. 12:19
 5/11 anonim válasza:
mért nem akarsz inkább amcsi foci bíró lenni? sokkal izgalmasabb. ott legalább csinálnak is valamit nem úgy mint a gurulós fociban! :D
2011. máj. 13. 21:24
 6/11 A kérdező kommentje:

Hát ez az.

Olyan sz@r látni,hogy egytől egyig olyan bírok vannak az élvonalban akik szerintem azt se tudják,hogy mi az a les.

Mivel már focista nem lehetek,mert túl idős vagyok,de foci pályán szeretném tölteni az időd akkor úgy döntöttem,hogy bíró leszek.Az Amerikai focival egy gáz van.Magyarországon nagyon gyenge Amerikában pedig semmi esélyem nem lenne,mert én nem vagyok ahhoz hozzá szokva.Szerintem ott egy ütközést simán lefújnék.Utána simán megvernének a szurkolók :D

2011. máj. 14. 00:25
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
én is le fogom tenni a bíróit. ha akarod segítek. én kecskeméten teszem le, és egy bíró segíít nekem. Pl egy islyen kisseb városi kupa meccsek fújására most pl felkért hogy segítsek (gyakorlásképpen) Én kecskeméten teszem le, nem tudom hogy neked miylen messze van ez... ha akarsz írj privát üzenetet és elküldöm az msn vagy e-mail címemet.
2011. máj. 14. 08:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Minden év decemberében indulnak tanfolyamok minden megyei szövetség szervezésében. Ott kell érdeklődni ősszel a pontos dátumról. Egyébként a játékvezetést sem érdemes 20-25 évesnél idősebben elkezdeni, hacsak nincs rendes játékos múltad és ha nem akarod rossz élményként megélni az egészet, addig nem fújnék meccseket, míg le nem teszed a vizsgát és főleg nem kispályás focimeccseket vezetnék. A megyei LSZ-k tudnak majd adni olyan meccseket (eleinte gyerek, aztán felnőtt partjelző és csak aztán a vezetés), ahol biztosított a fejlődésed. Remélem segítettem.
2011. máj. 14. 12:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja és csak annyit kérnék, hogy engem nem érdekel ha valaki rossz játékvezető, hibázik, stb. az nem zavar annyira, mert minden ember hibázik és ezzel nincs is baj. Ha játékvezető leszel ne legyél olyan bunkó és olyan rossz hozzáállású (sokszor még rosszindulatú is) mint a bírók nagy százaléka. Ennyit tegyél majd meg kérlek mindenkiért. Köszi
2011. máj. 14. 12:45
 10/11 A kérdező kommentje:

Oké megígérem,hogy nem leszek olyan mint a mostani bírok.

Sok foci meccsen csak a bírókat figyelem.NBI-es meccsekre is azért járok ki,hogy bírókat figyeljem.Mikkor milyen döntéseket hoznak.Milyen esetekben használják az előnyszabályt.

2011. máj. 14. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!