Fradi vagy Újpest? Liverpool vagy Manu? Lazio vagy Roma? Bayern vagy Dortmund? Real vagy Barca? PSV vagy Ajax? Celtic vagy Rangers? Lech Poznan vagy Varsó?
Fradi és Újpest közül egyiket se szeretem, de ha muszáj az egyikből választani akkor Újpest.
A továbbiak esetében: Man. United, Lazio, Dortmund, Barca, Ajax, Rangers, Lech Poznan.
Liverpool 4ever - YNWA
Fradi, Roma, Dortmund, egyik sem, PSV, Rangers, egyik sem
Újpest inkább, de a magyar csapatokat nem szeretem.
Manchester United a kedvenc csapatom, a Liverpool-al sincs bajom, ez inkább azért rivalizálás, mert a két leglegendásabb angol klub. Nem olyan ellentét, mint a Fradi - Újpest.
Roma egyértelműen, nem szeretem a Laziot.
Dortmund egyértelműen, a másik kedvenc csapatom.
Inkább a Barcelona, a Realnál talán egyik klubot sem utálom jobban, a Barca-val még elvagyok.
f***sztudja, nem szoktam holland bajnokságot nézni.
Celtic!!! nagyon szimpatikus csapat, a Rangerssel pedig nem véletlen állnak szembe, a Rangers számomra azonosulhatatlan.
Legiara gondolsz, gondolom, egyik se szimpatikus, meg amúgy se nézek lengyel bajnokságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!