Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Fradi vagy Újpest? Liverpool...

Fradi vagy Újpest? Liverpool vagy Manu? Lazio vagy Roma? Bayern vagy Dortmund? Real vagy Barca? PSV vagy Ajax? Celtic vagy Rangers? Lech Poznan vagy Varsó?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 16:30
1 2
 11/17 evans válasza:
Újpest: de csak a szebb stadion miatt, Liverpool mert a united az gyökér, Lazio mert a roma is gyökér, Bayern mert bayern, Real mert a barca is gyökééééér, Ajax mert a psv az ratyi, Rangers mert a celtic az köcsög, Lech Poznan mert a legia az köcsög
2012. máj. 4. 11:18
 12/17 anonim válasza:

Fradi és Újpest közül egyiket se szeretem, de ha muszáj az egyikből választani akkor Újpest.

A továbbiak esetében: Man. United, Lazio, Dortmund, Barca, Ajax, Rangers, Lech Poznan.

2012. júl. 22. 01:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Újpest, Liverpool, egyik sem, mindkettő, real, egyik sem, egyik sem, egyik sem.
2012. okt. 13. 00:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Liverpool 4ever - YNWA

Fradi, Roma, Dortmund, egyik sem, PSV, Rangers, egyik sem

2013. aug. 20. 00:07
 15/17 anonim ***** válasza:
31%
Real , újpest a fradi egy faszrakás meg az újpestnek nagyobb a rajongói tábora
2014. jún. 11. 19:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Újpest inkább, de a magyar csapatokat nem szeretem.

Manchester United a kedvenc csapatom, a Liverpool-al sincs bajom, ez inkább azért rivalizálás, mert a két leglegendásabb angol klub. Nem olyan ellentét, mint a Fradi - Újpest.

Roma egyértelműen, nem szeretem a Laziot.

Dortmund egyértelműen, a másik kedvenc csapatom.

Inkább a Barcelona, a Realnál talán egyik klubot sem utálom jobban, a Barca-val még elvagyok.

f***sztudja, nem szoktam holland bajnokságot nézni.

Celtic!!! nagyon szimpatikus csapat, a Rangerssel pedig nem véletlen állnak szembe, a Rangers számomra azonosulhatatlan.

Legiara gondolsz, gondolom, egyik se szimpatikus, meg amúgy se nézek lengyel bajnokságot.

2016. jan. 29. 07:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak a Ferencváros meg a LAZIO! a többi biszem bas*om nem érdekel! Csak a SASOK!
2016. ápr. 25. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!