Drága sport a tenisz?
Sok idióta!
Én 3000-ért járok egyedül egy oktatóhoz, ebbe benne van a pálya, az ütő, labda, oktatás, magánedző.
Cipő: Rohadtul a 2 éves utcai sport cipőmbe mentem. Az elején minek teniszcipő? Ja, hogy valaki gyémántos csuklópántot is vett?
Szóval nem drága!
Javaslat: Menj oktatóhoz, ahol az alapütéseket elmondja, begyakoroljátok, aztán keress teniszpartnert és kész. Nem kell se teniszcipő az elején, se ilyen baromság. Ütőt meg lehet venni a vaterán, apródon stb.
Ha a top 100-ba akarsz kerülni nagyon drága, ha csak a szórakozás, élvezet a lényeg, akkor olcsó.
Ja meg akinek azaz első, hogy teniszruhát vegyen, teniszcipőt, azaz igazi sznob, és sose fog még a kerületi versenyen se semmit elérni.
A braziloknál, ahol a foci a minden, a szegény gyerekek a homokban, porban, utcán, mezítláb fociznak, az élvezetért. Nem az az első, hogy NIKE 40.000-es sport cipőt vegyenek.
Azért én a 2 éves sportcipobol, a vateras utobol es a 3000ftos óránkénti díjból oktatóval együtt, nem indulnék ki.
Egy jó ci
pőt nyilván meg kellett venni vmikor, irreleváns hogy 2 éve es eddig nem használtad. Ha meg nincs jo cipőd akkor venni kell.
Ütőt hogy találsz e jót a vateran az lutri.
Az óradíj szokatlanul alacsony, ezzel nem érdemes kalkulálni. Az oktató díja 3000fttol indul, a palyae 2000-tol minimum óránként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!