Mondanátok indokot a Real Madrid ellen?
Figyelt kérdés
Nagy Barcelona rajongó vagyok és szeretnék több indokot arra miért jobb a Barca mint a Real Madrid.Írnátok indokot hogy miért jobb?Köszönöm szépen
pesze csak barca fanok írjanak nem vagyok kíváncsi a reálosokra
2011. máj. 4. 22:11
12/15 anonim válasza:
aki azt gondolja h a barca megérdemelten ment tovább az nem ért a focihoz de egy cseppet sem, inkább menjen golfozni.
13/15 anonim válasza:
utolsóelöttielötti vok.igen ezeket nem kell /lehet letagadni, sajnos egyre több az ilyen pl barcában pedro, busquets, mascherano(olasz, micsinálna), de a többi csapatban, relban se kell messzire menni a színészkedésért:)de azért xavit,puyolt, iniestát... nem nagyon látni színészkedni
14/15 anonim válasza:
nemtudom cét mikor láttátok utoljára színészkedni
15/15 anonim válasza:
A sok barca fan után gondoltam írok én is egyet, egyszerű,mert a real a legjobb klubcsapat , tudom hogy régi a kérdés, de azóta 2x is megnyerték a BL t szóval szerintem egyértelmű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!