La liga vagy Serie A?
Figyelt kérdés
Én nem értem hogy miért tartják sokan jobbnak a 2 esélyes spanyol bajnokságot...2011. máj. 3. 19:16
1/9 anonim válasza:
Én a la liga mellett szavazok, mert jobban tetszik a játékuk!És lehet, hogy "2 esélyes", de vannak ott még igen jó csapatok.(legalábbis szerintem a Valencia, Vilarreal, Sevilla, Ath. Madrid...)
2/9 anonim válasza:
így van la liga mindenképp izgalmas támadófocit játszanak a legszebben a barca szerinrem(visca el barca!). Az olasz fociról ne is beszéljünk...
3/9 anonim válasza:
A két spanyol "óriás csapattól" függetlenül én a Seria A-t erősebbnek tartom. A La Ligában iszonyatosan nagy különbségek vannak a csapatok között. Két spanyol sereghajtó, vagy középcsapat meccsét én általába elalszok annyira gyenge és unalmas, míg olaszban azért tudnak nagyon izgalmas meccseket produkálni. A Barca és a Real is azért ver így meg mindenkit mert gyenge a bajnokság. Egy Udinese vagy egy Napoli szerintem erősebb egy Villarreal, vagy egy Sevillánál. Ízlések...nekem összességében az olasz bajnokság jobban bejön, de elismerem, hogy a Barca olyan focit játszik amit öröm nézni...
4/9 anonim válasza:
Igen lehet hogy jobb csapatok vannak az olaszban, de a spanyolban 3.-1x. megy a küzdelem, az olaszfociban esnek-kelnek, jobbak mint a színészek, ellenfél 16osáról hazaadják, de a színészkedések sajnos aspanyoloknál is előfordulnak szinte mindig pl: Pedro, Bojan, Mascherano...
5/9 anonim válasza:
Egyértelműen La Liga. Az összes közül magasan a legjobb.
6/9 anonim válasza:
Szerintem az angol 2 is színvonalasabb, keményebb, izgalmasabb mint a Seria A. Az olasz foci leáldozóban van, a mostani primavérás fiatalok szart sem érnek.
7/9 anonim válasza:
mind a két liga első 7-8 csapata bivalyerős,a többi viszont egy kula
szerintem egyenlő erősségű a két liga,de persze meg se közelítik a Premier League-t
8/9 anonim válasza:
ja,de utálom az olasz focit a pofátlan bundák miatt
lásd:Bologna-Bari:0-4
Udinese-Milan:0-0
9/9 anonim válasza:
Preamier League a világ leggyorsabb és legizgalmasabb bajnoksága... http://www.youtube.com/watch?v=bNmhRLec5IQ szerintem eza videó mindent elmond a PL-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!